27 nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu v 16. týdnu

Foto: Netflix

Film z dílny Shawna Levyho (Stranger Things, Ocelová pěst) a seriál podle skutečné události nejsledovanějšími tituly posledního týdne na Netflixu.

13 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (16. týden)

Postapokalyptická rominantika Láska a příšery ovládla sledovanost Netflixu. Druhé místo patří německému Tanci v srdci, třetí jsou Mimoni z roku 2015. Mezi pěticí nejsledovanějších filmů týdne se objevují také sci-fi Synchronic a tarantinovka Tenkrát v Hollywoodu. Jedinými českými zástupci jsou tentokrát Bajkeři.

13. Yes Day
12. Bez kalhot XXL
11. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku
10. Bajkeři
9. Seaspiracy: Pravá tvář udržitelného rybolovu
8. Utajený pasažér
7. Equalizer 2
6. Thunder Force

5. Tenkrát v Hollywoodu

Los Angeles je v roce 1969 ve varu a herec z televize a jeho dublér řeší, co bude dál. Zvlášť potom, co se vedle nich nastěhují slavné celebrity.

4. Synchronic

Dva záchranáři narazí na několik obětí nové drogy se silnými účinky, které zemřely hodně zvláštní smrtí. Co se to tu sakra děje?

3. Mimoni

Prequel, ve kterém banánově žlutí, zlomyslní pomocníčci z filmu „Já, padouch“ trochu kostrbatě vyprávějí svůj příběh o uctívání lotrů.

2. Tanec v srdci

Mladá balerína náhodou objeví hip hop a čeká ji těžké rozhodování. Má pokračovat ve stopách rodičů, nebo se věnovat nové vášni?

1. Love and Monsters

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku.

14 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (16. týden)

Žebříček sledovanosti seriálů opět bez výraznějšího překvapení. Výborná krimi minisérie Had nejsledovanějším seriálem týdne, následovaná novou řadou reality-show The Circle, třetí místo zaujala královská Koruna. V top pět již tradičně nacházíme New Amsterdam i Ginny a Georgiu.

14. Kdo zabil Saru?
13. Černá listina
12. Život v barvě s Davidem Attenboroughem
11. Papírový dům
10. Světlo a stíny
9. Lucifer
8. Rychle a zběsile: Závodníci v utajení
7. Too Hot to Handle
6. Méďa a lumíci

5. Ginny a Georgia

Volnomyšlenkářka Georgia vyrazí se svými dvěma dětmi, Ginny a Austinem, na sever, kde chtějí začít znova. Jenže i tahle cesta může být pěkně hrbolatá.

4. New Amsterdam

Do nejstarší americké nemocnice nastupuje svérázný ředitel, doktor Max Goodwin, který se nebojí provětrat místní poměry a pouští se do boje o životy pacientů.

3. Koruna

Seriál sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století.

2. The Circle

V tomhle sociálním experimentu a soutěžní show jde o postavení a strategii. Hráči na internetu flirtují, hledají přátele a snaží se podvodem vyhrát 100 000 dolarů.

1. Had

V 70. letech si nelítostný vrah Charles Sobhraj na oblíbené „stezce hipíků“ cíleně vybírá oběti mezi cestovateli, kteří objevují jižní Asii. Podle děsivé skutečnosti.

Pokračuj na přehled nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu z minulého týdne