15 nejsledovanějších titulů na Netflixu 15. týdne

Foto: Netflix

Češi na Netflixu zaostřili na Bajkery, superhrdinskou komedii Thunder Force a britské seriály Koruna a Had.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (15. týden)

V čele nejsledovanějších filmů týdne nacházíme akční komedii Thunder Force, na druhém místě překvapivě české Bajkery, a třetí je trojka animáku Jak vycvičit draka. Skvěle si vedla také postapokalyptická novinka Láska a příšery, v týdnu uvedená tarantinovka Tenkrát v Hollywodu nebo skvělé a nenápadné sci-fi Synchronic.

15. Everest
14. Synchronic
13. Tanec v srdci
12. Pasažéři
11. Proč jsi mě zabil?
10. Shrek
9. Yes Day
8. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku
7. Seaspiracy: Pravá tvář udržitelného rybolovu
6. Tenkrát v Hollywoodu

5. Hacker

Geniálního hackera pustí z vězení, aby pomohl týmu amerických a čínských odborníků najít nebezpečného kyberteroristu.

4. Láska a příšery

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku.

3. Jak vycvičit draka 3

Škyťák Šelmovská Štika III. je syn vikingského vůdce a čeká ho rituál přechodu: Musí zabít draka, aby prokázal svoji bojovnost.

2. Bajkeři

Dva nevlastní bráchové žijící v bublině videoher a sociálních sítí se vydávají na cyklistický výlet, který je donutí se odpojit a spojit.

1. Thunder Force

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům.

15 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (15. týden)

Hit posledních týdnů, Had, stále nejsledovanějším seriálem na Netflixu v Česku. Na druhou příčku se vzhledem k úmrtí v britské královské rodině dostala Koruna, třetí místo zaujal New Amsterdam. Nová řada reality-show The Circle zakončí týden na šesté příčce, jedenácté je potom animované Rychle a zběsile, rovněž díky nové sérii.

15. Příležitostní detektivové z Baker Street
14. F1: Touha po vítězství
13. Stranger Things
12. Bridgertonovi
11. Rychle a zběsile: Závodníci v utajení
10. Lucifer
9. Riverdale
8. Papírový dům
7. Méďa a lumíci
6. The Circle

5. Kdo zabil Saru?

Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele.

4. Ginny a Georgia

Volnomyšlenkářka Georgia vyrazí se svými dvěma dětmi, Ginny a Austinem, na sever, kde chtějí začít znova. Jenže i tahle cesta může být pěkně hrbolatá.

3. New Amsterdam

Do nejstarší americké nemocnice nastupuje svérázný ředitel, doktor Max Goodwin, který se nebojí provětrat místní poměry a pouští se do boje o životy pacientů.

2. Koruna

Seriál sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století.

1. Had

V 70. letech si nelítostný vrah Charles Sobhraj na oblíbené „stezce hipíků“ cíleně vybírá oběti mezi cestovateli, kteří objevují jižní Asii. Podle děsivé skutečnosti.

Pokračuj na nejsledovanější tituly na Netflixu v minulém týdnu