15 nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu 14. týdne

Foto: Netflix

Výborný animák Jak vycvičit draka 3 a skvěle hodnocená minisérie Had v čele sledovanosti Netflixu 14. týdne roku 2021. Tentokrát žebříčky s patnácti filmy a dvanácti seriály.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (14. týden)

Úspěšný animák od studia Dreamworks, Jak vycvičit draka 3, je nejsledovanějším filmem tohoto týdne na Netflixu. Následují Hacker s Liamem Hemsworthem a Mizerná jízda (komedie ve stylu Jackass). Jedinou aktuální novinkou v top pětce je interaktivní snímek Poslední děti na Zemi. Netflix originál Thunder Force, který rovněž debutoval v týdnu, zakončí svůj první víkend na jedenácté příčce.

15. Dora a ztracené město
14. Pasažéři
13. Everest
12. Resident Evil: Poslední kapitola
11. Thunder Force
10. Až do nebes
9. Seaspiracy: Pravá tvář udržitelného rybolovu
8. Vykolejená
7. Shrek
6. Yes Day

5. Poslední děti na Zemi: Všechno nejlepší k apokalypse

Pomozte Jackovi a jeho kamarádům porazit příšery a zůstat naživu! Poslední děti na Zemi v zábavném interaktivním dobrodružství.

4. 47 róninů

Dobrodružný akčňák o 47 samurajích, kteří se rozhodnou pomstít královskému hodnostáři za smrt svého pána.

3. Mizerná jízda

Komedie postavená na drsných, nečekaných fórech, které dva nejlepší kámoši po cestě do New Yorku zkoušejí na náhodné kolemjdoucí – a všechno natáčejí skrytou kamerou.

2. Hacker

Geniálního hackera pustí z vězení, aby pomohl týmu amerických a čínských odborníků najít nebezpečného kyberteroristu.

1. Jak vycvičit draka 3

Škyťák s Bezzubkou narazí na zakleté stvoření a vydají se hledat legendární dračí ráj. Stihnou to ale dřív, než je najde zlý lovec Kruťas?

12 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (14. týden)

Server FlixPatrol tentokrát zveřejnil pouze dvanáct nejsledovanějších seriálů týdne. Na samotné špici se objevila výborná krimi minisérie Had, kterou jen těsně doprovází New Amsterdam a Kdo zabil Saru. Žádná seriálová novinka z tohoto týdne se v žebříčku nenachází.

12. Černá listina
11. Méďa a lumíci
10. Bridgertonovi
9. Papírový dům
8. F1: Touha po vítězství
7. Koruna
6. Příležitostní detektivové z Baker Street

5. Ginny a Georgia

Volnomyšlenkářka Georgia vyrazí se svými dvěma dětmi, Ginny a Austinem, na sever, kde chtějí začít znova. Jenže i tahle cesta může být pěkně hrbolatá.

4. Riverdale

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale.

3. Kdo zabil Saru?

Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele.

2. New Amsterdam

Do nejstarší americké nemocnice nastupuje svérázný ředitel, doktor Max Goodwin, který se nebojí provětrat místní poměry a pouští se do boje o životy pacientů.

1. Had

V 70. letech si nelítostný vrah Charles Sobhraj na oblíbené „stezce hipíků“ cíleně vybírá oběti mezi cestovateli, kteří objevují jižní Asii. Podle děsivé skutečnosti.

Pokračuj na nejsledovanější tituly na Netflixu z minulého týdne