15 nejsledovanějších filmů a seriálů týdne na Netflixu

Foto: NBC, Marvel, Netflix

Týdenním žebříčkům sledovanosti vládnou Ranařky a seriál Ginny a Georgia (oba Netflix originály). K výrazným změnám za posledních sedm dní jinak nedošlo.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (10. týden)

Mezi patnácti aktuálně nejsledovanějšími filmy najdeme pouze jedinou novinku uvedenou za poslední týden (španělský Slet čarodějnic). Na samotném vrcholu najdeme Netflix originály Ranařky a Jako v bavlnce, třetí místo obsadil podprůměrně hodnocený akční film Sniper: Ultimate Kill. V žebříčku se nachází i dvojice českých snímků, povedení Vlastníci a nepovedená Příliš osobní známost.

15. Příliš osobní známost
14. Obřad
13. Vlastníci
12. Emoji ve filmu
11. Můžeme být hrdinové
10. Slet čarodějnic
9. Trestanec
8. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku
7. G.I. Joe 2: Odveta
6. Spider-Man: Daleko od domova

5. Stráž

Skvěle vycvičenou francouzskou vojačku po traumatizující bojové misi převelí domů. Tam ale využije svoje smrtící schopnosti a vypátrá muže, který ublížil její sestře.

4. Nejvyšší pocta

Právník z Pentagonu zkoumá žádost o posmrtné udělení Medaile cti válečnému hrdinovi a odhalí při tom šokující důvod, proč byla zamítnuta.

3. Sniper: Ultimate Kill

Kolumbijský mafiánský boss získá kontrolu nad pašováním drog do USA. Odstřelovač od mariňáků se proto musí spojit se zvláštní agentkou a sejmout ho i s celým kartelem.

2. Jako v bavlnce

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso.

1. Ranařky

Stydlivá šestnáctiletá dívka se vydá ve stopách svojí rebelantské mámy a zveřejní anonymní pamflet proti sexismu, se kterým se ve škole denně potýkají všechny studentky.

12 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (10. týden)

Mezi Netflix seriály se toho moc nezměnilo. Nejsledovanějším počinem týdne jsou stále Ginny a Georgia, New Amsterdam je pořád druhý a pouze Brave New World si polepšil o jednu příčku a týden tak zakončí na stupni vítězů. Poměrně slušný skok zaznamenala i Kornu (ze 7. na 4. místo) nebo Troufalky (ze 13. na 5. místo).

12. Méďa a lumíci
11. Papírový dům
10. Bridgertonovi
9. Riverdale
8. Svět pod hlavou
7. Ledová archa
6. Ví o tobě

5. Troufalky

Tři mileniálky z redakce newyorského ženského časopisu se snaží zvládat práci, vztahy i tempo velkoměsta – a nezabloudit při tom na vlastní cestě životem.

4. Koruna

Seriál sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století.

3. Brave New World

Z dalekých krajů dorazí neznámý rebel a obyvatelé Nového Londýna začínají zpochybňovat pravidla zdánlivě utopického světa, ve kterém žijí.

2. New Amsterdam

Do nejstarší americké nemocnice nastupuje svérázný ředitel, doktor Max Goodwin, který se nebojí provětrat místní poměry a pouští se do boje o životy pacientů.

1. Ginny a Georgia

Volnomyšlenkářka Georgia vyrazí se svými dvěma dětmi, Ginny a Austinem, na sever, kde chtějí začít znova. Jenže i tahle cesta může být pěkně hrbolatá.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály na Netflixu z minulého týdne