15 nejsledovanějších filmů a seriálů týdne na Netflixu

Foto: Netflix

Devátý týden roku byl na Netflixu ve znamení originálů. Jako v bavlnce obhájilo první příčku sledovanosti, seriály ovládly Ginny a Georgia. Kompletní přehled nejsledovanějších filmů a seriálů týdne je tady.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (9. týden)

Jako v bavlnce s Rosamund Pike a Peterem Dinklagem ovládlo stejně, jako před týdnem, žebříček sledovanosti filmů na Netflixu v Česku. Druhé místo si zajistil Spider-Man: Daleko od domova, třetí akční béčko Sniper: Ultimate Kill. Top pětku uzavírají válečné drama Nejvyšší pocta a česká komedie Vlastníci.

15. Vévodkyně
14. Můžeme být hrdinové
13. Stráž
12. Tvůj souboj s divočinou: Poprask na safari
11. Obřad
10. Asi se zblázním
9. G.I. Joe 2: Odveta
8. Příliš osobní známost
7. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku
6. Ranařky

5. Vlastníci

Schůzi, na které se majitelé bytů ve starém činžáku zkoušejí domluvit, jak dům zachránit, poznamenají jejich rozdílné charaktery i osobní zájmy.

4. Nejvyšší pocta

Právník z Pentagonu zkoumá žádost o posmrtné udělení Medaile cti válečnému hrdinovi a odhalí při tom šokující důvod, proč byla zamítnuta.

3. Sniper: Ultimate Kill

Kolumbijský mafiánský boss získá kontrolu nad pašováním drog do USA. Odstřelovač od mariňáků se proto musí spojit se zvláštní agentkou a sejmout ho i s celým kartelem.

2. Spider-Man: Daleko od domova

I superhrdina odvedle si někdy potřebuje trochu vydechnout. Kvůli nové hrozbě ale musí Peter Parker na školním výletě do Evropy znova vyrazit do akce.

1. Jako v bavlnce

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso.

13 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (9. týden)

Seriál z nemocničního prostředí, New Amsterdam, přeskočily Ginny a Georgia a staly se tak vůbec poprvé nejsledovanějším seriálem týdne. Na třetí příčku dosáhlo britské drama Ví o tobě, čtvrtá je novinka tohoto týdne, Brave New World s Aldenem Ehrenreichem (Solo). Český seriál Svět pod hlavou uzavírá pětku nejsledovanějších.

13. Troufalky
12. Papírový dům
11. Evropské kmeny
10. Riverdale
9. Ledová archa
8. Bridgertonovi
7. Koruna
6. Éra samurajů: Bitva o Japonsko

5. Svět pod hlavou

Policistu srazí v roce 2016 auto. Když se probere, leží v nemocnici a je rok 1982. Bude muset zjistit, jaké události tenkrát změnily osud jeho rodiny.

4. Brave New World

Z dalekých krajů dorazí neznámý rebel a obyvatelé Nového Londýna začínají zpochybňovat pravidla zdánlivě utopického světa, ve kterém žijí.

3. Ví o tobě

Svobodná matka si začne se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se tajně spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zvrácená psychologická hra může začít.

2. New Amsterdam

Do nejstarší americké nemocnice nastupuje svérázný ředitel, doktor Max Goodwin, který se nebojí provětrat místní poměry a pouští se do boje o životy pacientů.

1. Ginny a Georgia

Volnomyšlenkářka Georgia vyrazí se svými dvěma dětmi, Ginny a Austinem, na sever, kde chtějí začít znova. Jenže i tahle cesta může být pěkně hrbolatá.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály minulého týdne