15 nejsledovanějších titulů týdne na Netflixu v Česku

Zdroj foto: Netflix
Zdroj foto: Netflix

Tento týden si Netflix podmanila Rosamund Pike ve filmu Jako v bavlnce a seriál z nemocničního prostředí New Amsterdam.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (8. týden)

Jako v bavlnce je nejsledovanějším filmem týdne, čímž se potvrdila naše předpověď z minulé neděle. Stupínek vítězů doplňují interaktivní film Poprask na Safari a třetí část série Všem klukům. Český film Příliš osobní známost se stále drží na špici sledovanosti, což tentokrát stačilo na bramborovou příčku. Pátý je film z roku 2004, fantasy natočené v České republice, Van Helsing.

15. Můžeme být hrdinové
14. Emoji ve filmu
13. ‘Ohana: Rodina je poklad
12. Jurský svět
11. Duše jako kaviár
10. Sedmý syn
9. Vlastníci
8. Vévodkyně
7. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku
6. Zprávy ze světa

5. Van Helsing

Lovec upírů Van Helsing přijíždí do tajemného koutu Evropy, kde se snaží porazit hraběte Drákulu, Vlkodlaka a Frankensteinovu zrůdu.

4. Příliš osobní známost

Čerstvě rozvedená matka a její nejlepší kamarádka zjišťují, jak neuvěřitelně složité je randit, když je člověk dávno dospělý.

3. Všem klukům: Navždy s láskou

Lara Jean se z rodinného výletu do Koreje vrací k běžným starostem maturantky a pomalu se chystá na vysokou – ať už s Peterem, nebo bez něho.

2. Tvůj souboj s divočinou: Poprask na safari

Z rezervace uprchla divoká zvířata! Spolu s Bearem Gryllsem je v tomhle interaktivním speciálu musíte pochytat a oplocení rychle opravit.

1. Jako v bavlnce

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso.

13 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (8. týden)

Nejsledovanějším seriálem týdne je New Amsterdam z nemocničního prostředí. Následuje mysteriózní britské drama Ví o tobě, třetí příčku obsadily postapokalyptické Evropské kmeny. Novinky tohoto týdne, Ginny a Georgia a dokumentární série Éra samurajů: Bitva o Japonsko zakončí neděli na devátém a sedmém místě. Český seriál Svět pod hlavou se z první pozice odsunul na čtvrtou.

13. Winx Saga: Osud
12. Papírový dům
11. Cesta svatojánských mušek
10. Ledová archa
9. Ginny a Georgia
8. Koruna
7. Éra samurajů: Bitva o Japonsko
6. Bridgertonovi

5. Riverdale

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale.

4. Svět pod hlavou

Policistu srazí v roce 2016 auto. Když se probere, leží v nemocnici a je rok 1982. Bude muset zjistit, jaké události tenkrát změnily osud jeho rodiny.

3. Evropské kmeny

Po apokalypse vypukla mezi novými evropskými ministáty válka. Nad kontinentem se ale stahují ještě temnější mračna a tři sourozence čeká tvrdý boj o přežití.

2. Ví o tobě

Svobodná matka si začne se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se tajně spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zvrácená psychologická hra může začít.

1. New Amsterdam

Do nejstarší americké nemocnice nastupuje svérázný ředitel, doktor Max Goodwin, který se nebojí provětrat místní poměry a pouští se do boje o životy pacientů.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály v minulém týdnu