15 nejsledovanějších filmů a seriálu na Netflixu tohoto týdne

Zdroj foto: Netflix
Zdroj foto: Netflix

Nejsledovanějším filmem na Netflixu je třetí část romantické série Všem klukům, seriálům tento týden vládne český Svět pod hlavou.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (7. týden)

Novinka Všem klukům: Navždy s láskou, která uzavírá trilogii populární Netflix série, je nejsledovanějším filmem týdne. Český snímek Příliš osobní známost drží druhou příčku, Hanksovy Zprávy ze světa jsou třetí. Interaktivní film s legendárním dobrodruhem Bearem Gryllsem, který byl uveden na službě tento týden, zaujímá čtvrtou pozici. Jako v bavlnce se skvělou Rosamund Pike se teprve pomalu rozehřívá.

15. Anna Karenina
14. Případ mrtvého nebožtíka
13. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku
12. Čističi vesmíru
11. Jako v bavlnce
10. Jurský svět
9. Vlastníci
8. Červená tečka
7. ‘Ohana: Rodina je poklad
6. Sedmý syn

5. Láska na kvadrát

Slavný novinář a vyhlášený sukničkář musí proto přehodnotit celý svůj život. Zamiluje se totiž do záhadné modelky, která vede dvojí život.

4. Tvůj souboj s divočinou: Poprask na safari

Z rezervace uprchla divoká zvířata! Spolu s Bearem Gryllsem je v tomhle interaktivním speciálu musíte pochytat a oplocení rychle opravit.

3. Zprávy ze světa

Veterán z americké občanské války, který jezdí po celé zemi a přináší lidem zprávy ze světa, se vydá na nebezpečnou cestu přes Texas, aby osiřelé dívce našel nový domov.

2. Příliš osobní známost

Čerstvě rozvedená matka a její nejlepší kamarádka zjišťují, jak neuvěřitelně složité je randit, když je člověk dávno dospělý.

1. Všem klukům: Navždy s láskou

Lara Jean se z rodinného výletu do Koreje vrací k běžným starostem maturantky a pomalu se chystá na vysokou – ať už s Peterem, nebo bez něho.

14 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (7. týden)

Svět pod hlavou z produkce České televize je nejsledovanější seriál týdne na Netflixu. Skvělé druhé umístění stále drží hit Bridgertonovi, třetí příčku sympaticky obsazený seriál Cesta svatojánských mušek. V žebříčku najdeme i novinky z tohoto týdne, britský mysteriózní počin Ví o tobě nebo německé Evropské kmeny.

14. Lupin
13. Koruna
12. Evropské kmeny
11. Papírový dům
10. Úřad kouzelnických záležitostí
9. Vraždy ve Valhalle
8. Ledová archa
7. Winx Saga: Osud
6. Ví o tobě

5. Riverdale

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale.

4. Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil

Pověst nechvalně známého hotelu Cecil se po zmizení Elisy Lam ještě zhoršila. Sonda do jednoho z nejtemnějších míst Ameriky od tvůrce dokumentu „Výpověď Teda Bundyho“.

3. Cesta svatojánských mušek

Střední škola nebo střední věk, na tom vůbec nezáleží – nejlepší kamarádky Tully a Kate při sobě pořád stojí v dobrém i ve zlém.

2. Bridgertonovi

Osm nerozlučných sourozenců Bridgertonových hledá lásku a štěstí mezi londýnskou smetánkou. Podle úspěšných románů od Julie Quinn.

1. Svět pod hlavou

Policistu srazí v roce 2016 auto. Když se probere, leží v nemocnici a je rok 1982. Bude muset zjistit, jaké události tenkrát změnily osud jeho rodiny.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály na Netflixu z minulého týdne