15 nejsledovanějších titulů týdne na Netflixu v Česku

Foto: Netflix

Čtveřice českých filmů a jeden seriál mezi nejsledovanějšími tituly týdne. Tohle jsou výsledky sledovanosti šestého týdne roku 2021 na Netflixu v Česku podle FlixPatrol.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (6. týden)

Podprůměrná česká komedie, jihokorejské sci-fi a americký dobrodružný film pro celou rodinu jsou nejsledovanějšími filmy týdne na Netflixu. Nově uvedení Vlastníci zakončili týden na sedmé příčce sledovanosti.

15. Parchanti
14. Všichni moji přátelé jsou mrtví
13. Všem klukům: P.S. Stále tě miluju
12. Červená tečka
11. Emoji ve filmu
10. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku
9. Národní třída
8. Láska na kvadrát
7. Vlastníci
6. Zprávy ze světa

5. Můžeme být hrdinové

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu.

4. Případ mrtvého nebožtíka

Detektivové se trápí při vyšetřování případu vraždy a vydírání, do kterého může být zapletený někdo, koho znají.

3. ‘Ohana: Rodina je poklad

Dva sourozenci z Brooklynu tráví léto na ostrově O’ahu, kde jim příbuzní pomáhají objevit jejich havajské kořeny během dobrodružného hledání ztraceného pokladu.

2. Čističi vesmíru

Čtyři outsideři, co se v roce 2092 honí za vesmírným odpadem a sny o budoucnosti, objeví androidku, která by jim mohla hodit balík. Kdyby neskrývala nebezpečné tajemství.

1. Příliš osobní známost

Čerstvě rozvedená matka a její nejlepší kamarádka zjišťují, jak neuvěřitelně složité je randit, když je člověk dávno dospělý.

13 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (6. týden)

Fenomén Bridgertonovi stále nejpopulárnější seriál v České republice. Na stupně vítězů dosáhla také Cesta svatojánských mušek a Svět pod hlavou z produkce České televize.

13. Papírový dům
12. Koruna
11. Rozčarování
10. Ledová archa
9. Vraždy ve Valhalle
8. Lupin
7. Riverdale
6. Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil

5. Winx Saga: Osud

Parta náctiletých se na čarodějné internátní škole Alfea odhodlaně učí ovládat svoje kouzelné schopnosti, držet krok se soupeři a neztrácet hlavu kvůli lásce.

4. Úřad kouzelnických záležitostí

Dospívající holka náhodou objeví začarované království, a jako jediná pak může sjednotit svět lidí a kouzel, aby oba zachránila před zlem.

3. Svět pod hlavou

Policistu srazí v roce 2016 auto. Když se probere, leží v nemocnici a je rok 1982. Bude muset zjistit, jaké události tenkrát změnily osud jeho rodiny.

2. Cesta svatojánských mušek

Střední škola nebo střední věk, na tom vůbec nezáleží – nejlepší kamarádky Tully a Kate při sobě pořád stojí v dobrém i ve zlém.

1. Bridgertonovi

Osm nerozlučných sourozenců Bridgertonových hledá lásku a štěstí mezi londýnskou smetánkou. Podle úspěšných románů od Julie Quinn.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály z minulého týdne