15 nejsledovanějších filmů a seriálů týdne na českém Netflixu

Zdroj: Netflix
Zdroj: Netflix

České filmy a ověřené seriály v popředí nejsledovanějších titulů týdne na Netflixu v Česku.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (5. týden)

Tři tuzemské komedie ovládly žebříček nejsledovanějších filmů týdne podle serveru FlixPatrol. TOP sedmičku nadále uzavírají originální filmy z produkce Netflixu. Sympatická jihokorejská novinka Čističi vesmíru se umístila jedenáctá.

15. Princ Krasoň
14. Grinch
13. Za čárou
12. Parchanti
11. Čističi vesmíru
10. Emoji ve filmu
9. Všichni moji přátelé jsou mrtví
8. Smrtelné stroje
7. Můžeme být hrdinové
6. Pod bodem mrazu

5. Vykopávky

Britská vdova si v předvečer druhé světové války najme amatérského archeologa, aby prozkoumal záhadné útvary na jejím pozemku. A jeho objev vyrazí leckomu dech.

4. ‘Ohana: Rodina je poklad

Dva sourozenci z Brooklynu tráví léto na ostrově O’ahu, kde jim příbuzní pomáhají objevit jejich havajské kořeny během dobrodružného hledání ztraceného pokladu.

3. Příliš osobní známost

Čerstvě rozvedená matka a její nejlepší kamarádka zjišťují, jak neuvěřitelně složité je randit, když je člověk dávno dospělý.

2. Případ mrtvého nebožtíka

Detektivové se trápí při vyšetřování případu vraždy a vydírání, do kterého může být zapletený někdo, koho znají.

1. Národní třída

Hospodský rváč z pražského sídliště se snaží vypořádat s tím, jak politika a peníze mění jeho svět, a udělat dojem na ženu, kterou miluje.

14 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (5. týden)

Ve světě seriálů od Netflixu se toho moc nemění. Novinky na službě Svět pod hlavou a Cesta svatojánských mušek se nedostaly ani mezi pět nejsledovanějších seriálů týdne. Tomu nadále vládne Winx Saga: Osud. Překvapením je třetí příčka pro Úřad kouzelnických záležitostí.

14. Dámský gambit
13. Taková moderní rodinka
12. Koruna
11. Papírový dům
10. Svět pod hlavou
9. Riverdale
8. Cesta svatojánských mušek
7. Ledová archa
6. Jurský svět: Křídový kemp

5. Rozčarování

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť.

4. Lupin

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina.

3. Úřad kouzelnických záležitostí

Dospívající holka náhodou objeví začarované království, a jako jediná pak může sjednotit svět lidí a kouzel, aby oba zachránila před zlem.

2. Bridgertonovi

Osm nerozlučných sourozenců Bridgertonových hledá lásku a štěstí mezi londýnskou smetánkou. Podle úspěšných románů od Julie Quinn.

1. Winx Saga: Osud

Parta náctiletých se na čarodějné internátní škole Alfea odhodlaně učí ovládat svoje kouzelné schopnosti, držet krok se soupeři a neztrácet hlavu kvůli lásce.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály na Netflixu minulého týdne