15 nejsledovanějších filmů a seriálů týdne na Netflixu

Tuzemská parodie a čarodějnický seriál nejsledovanějšími tituly na Netflixu tohoto týdne.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (4. týden)

Kritiky rozcupovaná parodie Případ mrtvého nebožtíka je překvapivě nejsledovanějším filmem posledních sedmi dní. Další nově uvedený český film na Netflixu, Národní třída, zakončil týden na šesté příčce. TOP patnáctku uzavírají chválené Vykopávky.

15. Vykopávky
14. Syn temnoty
13. ‘Ohana: Rodina je poklad
12. Pod bodem mrazu
11. Ženy v běhu
10. Nevidomá
9. Táta na kvadrát
8. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku
7. Grinch
6. Národní třída

5. Smrtelné stroje

V postapokalyptickém světě se mladá žena a její rebelující přátelé snaží zastavit obří Londýn na kolech, který chce pohltit všechno, co se mu připlete do cesty.

4. Emoji ve filmu

V Textopoli panuje názor, že emoji by měly vyjadřovat jenom jednu emoci, a tak jsou Genovy různé výrazy problém. Jeho řešení – stát se „normálním“.

3. Můžeme být hrdinové

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu.

2. Za čárou

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku.

1. Případ mrtvého nebožtíka

Detektivové se trápí při vyšetřování případu vraždy a vydírání, do kterého může být zapletený někdo, koho znají.

13 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (4. týden)

Nejsledovanějším seriálem je novinka z minulého týdne, hraná adaptace animovaného dívčího fenoménu, Winx Saga: Osud. Celosvětově úspěšní Bridgertonovi jsou tentokrát třetí, francouzský Lupin druhý. Do žebříčku se dostaly také seriály, které v týdnu uvedly nové řady – Bonding a Ledová archa.

13. Papírový dům
12. Koruna
11. Ledová archa
10. BONDING
9. Umění špionáže
8. Dámský gambit
7. Riverdale
6. Vikingové

5. Jurský svět: Křídový kemp

Šest teenagerů si mělo užívat dobrodružství na táboře na Isla Nublar. Místo toho ale musí společně bojovat o holý život, když ze zajetí na ostrově uprchnou dinosauři.

4. Rozčarování

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť.

3. Bridgertonovi

Osm nerozlučných sourozenců Bridgertonových hledá lásku a štěstí mezi londýnskou smetánkou. Podle úspěšných románů od Julie Quinn.

2. Lupin

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina.

1. Winx Saga: Osud

Parta náctiletých se na čarodějné internátní škole Alfea odhodlaně učí ovládat svoje kouzelné schopnosti, držet krok se soupeři a neztrácet hlavu kvůli lásce.

Pokračuj na nejsledovanější tituly minulého týdne