10 dobrých filmů, které dnes zmizí z Netflixu

Foto: Netflix

Březnová čistka na Netflixu pokračuje. Poté, co služba odstranila dvacet filmů během posledního týdne, zmizí dnes z nabídky dalších deset dobrých titulů, včetně kompletní série Rychle a zběsile. Diváci tak mají posledních několik hodin, aby dohnali animované dobrodružství Spider-Mana, Spielbergovu kultovku Blízká setkání třetího druhu, třetí Muže v černém nebo méně známý film Anthonyho Hopkinse, Charing Cross Road č. 84. Dáte některému z těchto snímků ještě šanci?

Blízká setkání třetího druhu

Nevysvětlitelné události motají hlavu odborníkům po celém světě. Muže posedlého UFO přitahuje tajemná hora, která mu poskytne životní setkání.

Disturbia

Foto: Paramount Pictures

Teenager, který si odpykává domácí vězení, začne z okna své ložnice sledovat sousedy a odhalí důkaz o tom, že sériový vrah se skrývá někde nedaleko.

Gang v útoku

Foto: Columbia/Sony

V tomhle dojemném dramatu se sociální kurátor v nápravném táboře pro mladistvé snaží ze svých svěřenců sestavit úspěšný tým amerického fotbalu.

Hřbitov domácích zvířátek (1989)

Foto: Paramount Pictures

Louis najde zlem poznamenané pohřebiště, které přivádí mrtvé zpět k životu. Tragédie ho přiměje, aby využil jeho moc.

Charing Cross Road č. 84

Foto: Columbia Pictures

Kurážná newyorská spisovatelka Helene pošle dopis do malého londýnského knihkupectví, a začne tak dojemnou a vtipnou korespondenci s rezervovaným knihkupcem Frankem.

Muži v černém 3

Zemi hrozí útok mimozemšťanů a agent J musí cestovat zpátky v čase, aby spolu s mladým agentem K změnili průběh historie.

Rychle a zběsile – celá série

Foto: Universal Pictures

Policista se v utajení vetře do losangeleské party, která pořádá nelegální závody aut a je podezřelá z vykrádání kamionů, ale nečekaně se zamiluje do sestry vůdce gangu.

Spider-Man: Paralelní světy

Mladého Milese Moralese z Brooklynu kousne radioaktivní pavouk a různí lidé z alternativní dimenze mu pak dají rychlokurz v házení sítí.

Stan a Ollie

Legendární komici Laurel a Hardy cítí, že stárnou a ubývá jim diváků, a tak se vydávají na turné, aby si znova našli cestu ke svým příznivcům – a taky jeden k druhému.

Úniková hra

V sérii vražedných místností čekají na šestici lidí jejich nejhorší noční můry. Jestli chtějí přežít, musí použít všechen svůj důvtip.

Pokračuj na přehled oceněných filmů, které Netflix nedávno přidal