18 filmů a seriálů, které Netflix nedávno přidal s českým dabingem

Foto: Netflix

Netflix od Nového roku přidal stovky filmů a seriálů do své filmotéky. Jen osmnáct z nich se ale dočkalo českého dabingu. Mezi vybranými tituly najdeme převážně Netflix originály, jejichž uvedení s českým zněním dává pro službu největší smysl. Dabing mají třeba Zprávy ze světa s Tomem Hanksem, Jako v bavlnce s ďábelskou Rosamund Pike nebo čarodějnický seriál Winx Saga: Osud.

Grinch

Věčně nabručený mrzout plánuje překazit Vánoce ve veselém městečku Kdosice. Nesobecká dívenka mu ale možná obměkčí srdce.

Chikova cesta

Holka, její nejlepší kámoš a pes vyrazí ochránit horu před jednou chamtivou společností. Všechno ale pomůže vyřešit její milovaný psí parťák Chiko.

Jako v bavlnce

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso.

Jurský svět: Křídový kemp – seriál

Šest teenagerů si mělo užívat dobrodružství na táboře na Isla Nublar. Místo toho ale musí společně bojovat o holý život, když ze zajetí na ostrově uprchnou dinosauři. (2. řada)

Kosmokid – seriál

Chlapcův sen stát se superhrdinou se splní, když najde pět kosmických kamenů moci. Ale zachránit svět je těžší, než se zdálo – a sám to rozhodně nezvládne.

‘Ohana: Rodina je poklad

Dva sourozenci z Brooklynu tráví léto na ostrově O’ahu, kde jim příbuzní pomáhají objevit jejich havajské kořeny během dobrodružného hledání ztraceného pokladu.

Píseň moře

Saoirse a její bratr se jako poslední z magického druhu tuleňů, kteří se na pevnině mění v lidi, musí vrátit do moře. Dobrodružný animovaný film.

Princ Krasoň

V předvečer 21. narozenin si obletovaný princ musí najít tu pravou, aby kletba nezrušila lásku v celém království.

Rozčarování – seriál

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (3. řada)

Sedm psychopatů

Scenáristovi při psaní chybí inspirace. Kamarádi mu chtějí pomoct, a tak ukradnou šílenému mafiánovi milovaného psa.

Táta na kvadrát

Mladá holka žije s mámou v hippie komunitě. Když ale máma odjede, dívka se potají vydá najít svého otce. A tahle dobrodružná cesta jí změní život.

Úřad kouzelnických záležitostí – seriál

Dospívající holka náhodou objeví začarované království, a jako jediná pak může sjednotit svět lidí a kouzel, aby oba zachránila před zlem.

Velký průvodce meditací

Headspace představuje příjemně animovaný pohled na výhody meditace a nabízí techniky a instrukce, abyste se do toho mohli pustit i vy.

Všem klukům: Navždy s láskou

Lara Jean se z rodinného výletu do Koreje vrací k běžným starostem maturantky a pomalu se chystá na vysokou – ať už s Peterem, nebo bez něho.

Všichni moji přátelé jsou mrtví

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra.

Winx Saga: Osud – seriál

Parta náctiletých se na čarodějné internátní škole Alfea odhodlaně učí ovládat svoje kouzelné schopnosti, držet krok se soupeři a neztrácet hlavu kvůli lásce.

Za čárou

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku.

Zprávy ze světa

Veterán z americké občanské války, který jezdí po celé zemi a přináší lidem zprávy ze světa, se vydá na nebezpečnou cestu přes Texas, aby osiřelé dívce našel nový domov.

Pokračuj na všechny novinky tohoto týdne na Netflixu