31 filmů a seriálů, které v týdnu přidá Netflix

Foto: Netflix

Čeká nás jeden z nejzajímavějších týdnů na Netflixu v tomto roce. Služba pokračuje v severské krasojízdě a do nabídky tentokrát přidá dánské či norské filmy. Nadprůměrný bude rovněž počet hollywoodských snímků a ještě zajímavější pak nášup Netflix originálů. Těšit se můžeme na postapokalyptický seriál Evropské kmeny od producenta německého Dark nebo krimi Jako v bavlnce s Rosamund Pike.

Booba – 4. řada

Pro malého Boobu je svět plný záhad. Je však zvědavý a všude kolem na něj čekají nejrůznější dobrodružství. (15. února)

New Amsterdam – nové řady

Do nejstarší americké nemocnice nastupuje svérázný ředitel, doktor Max Goodwin, který se nebojí provětrat místní poměry a pouští se do boje o životy pacientů. (15. února)

Tým – 1. řada

Nová ředitelka pořádně zamíchá kartami a šéfovi mechaniků závodního týmu ze série NASCAR se situace v boxech začíná rychle vymykat z rukou. (15. února)

Anna Karenina

Anna Karenina žije v lehce unaveném manželství s vysokým vládním úředníkem, s nímž má malého syna, a její pověst mezi petrohradskou smetánkou nemůže být lepší. (16. února)

Dluh

Rok 1965. Tři mladí agenti Mossadu se vrátili domů jako hrdinové, poté co ve Východním Berlíně úspěšně vystopovali a zabili bývalého doktora z Osvětimi. (16. února)

Hra snů

Legendární nadhazovač Detroitských Tigrů byl vždycky lepší v baseballu než v lásce. Po strašné sezóně, která by mohla být koncem jeho kariéry, mu přítelkyně Jane oznámí, že odchází. (16. února)

Jurský svět

Vedení Jurského parku stále hledá nové způsoby, jak tuto jedinečnou atrakci ještě víc zatraktivnit. A v tu chvíli přijdou komplikace. (16. února)

Mimo světla ramp

Vycházející popová hvězda neustojí střet s tvrdým hudebním byznysem a pokusí se o sebevraždu. Zachrání ji ale policista, ze kterého se pak stane její milenec. (16. února)

Nepohodlný

V odlehlé části Severní Keni je nalezena brutálně zavražděná aktivistka Tessa Quayle. Její manžel, člen Britského vysokého komisařství v Nairobi, se rozhodne vyšetřit smrt manželky na vlastní pěst. (16. února)

Pod zemí

Vydali se do míst, kam živí nepatří. V pařížských katakombách se ukrývá zcela neznámý prostor, lákající mnoho průzkumníků a badatelů ze všech koutů světa. (16. února)

Poslední dům nalevo

Manželé nezištně pomůžou cizím lidem. Pak se ale dozví, že tahle parta předtím napadla jejich dceru, a rozhodnou se nemilosrdně pomstít. (16. února)

Přízraky

Ve městě Fairwater dochází k dalšímu podivnému úmrtí na srdeční selhání. Obětí je sedmatřicetiletý Chuck Hughes. Za čtyři roky již takhle zemřelo přes třicet lidí. (16. února)

Repo Man

Kultovní americká akční sci-fi komedie Repo Man, u nás téměř neznámá, je divoká jízda, kterou mnozí označují za jeden z vrcholů punkové filmové produkce. (16. února)

Sedmý syn

Rytíř John Gregory byl posledním žijícím členem řádu válečníků, kteří po staletí chránili svět před silami temna. Byl to on, kdo jim mohl zasadit smrtelnou ránu, když ulovil Královnu čarodějnic. (16. února)

Stanfordský vězeňský experiment

Drama je založené na psychologických experimentech provedených v roce 1971 na Stanfordské univerzitě, kdy se vysokoškolští studenti ujali rolí vězňů a vězeňské stráže. (16. února)

Tvůj souboj s divočinou: Poprask na safari – interaktivní

Z rezervace uprchla divoká zvířata! Spolu s Bearem Gryllsem je v tomhle interaktivním speciálu musíte pochytat a oplocení rychle opravit. (16. února)

Detektiv Down

Hlavní hrdina Robert Bogerud provozuje jednočlennou soukromou detektivní kancelář, ale zatím se nikdy nedostal k žádnému skutečnému případu. (17. února)

Lidé na slunci

Je 23. června, svatojánská noc, a slunce září z bezmračné oblohy. V kempu začala prázdninová sezóna. Přijíždí autobus, aby odvezl hosty na oslavu, která se odehrává mimo kemp. (17. února)

Lovec chuti – 2. část 9. řady

Lovec, spisovatel, kuchař a ochránce přírody Steven Rinella se vydává do nejodlehlejších koutů světa a servíruje místní zvěřinu. (17. února)

Na druhé straně

Leena je s manželem a dvěma dětmi šťastná, dokud nepřijde telefonát, který připomene traumata temného dětství. Na druhé straně linky je totiž její matka, která právě umírá. (17. února)

Nerada ruším

Helena je mladá sympatická dívka s poněkud výstředním chováním. V jejím životě ji trápí pouze jedna věc. Ráda by zjistila, kdo je její biologický otec. (17. února)

Oddělené světy

Sára a její rodina se hrdě hlásí ke Svědkům Jehovovým. V místní komunitě chodí od domu k domu a káží o Soudném dni a o věčném spasení Jehovou vyvolených. (17. února)

Poslední věta

Hlavní postavou intimního životopisného snímku je švédský univerzitní profesor a žurnalista Torgny Segerstedt. Muž, který byl pozoruhodný nejen svými protihitlerovskými postoji v průběhu druhé světové války. (17. února)

Rosita

Když si dánský vdovec nechá z Filipín poslat „zásilkovou nevěstu“, s níž se chce zasnoubit, jeho syn je do celé záležitosti zatažen jako překladatel. (17. února)

Sourozenecká láska

Nešťastná učitelka tance a její nevlastní bratr se poprvé potkají až jako dospělí a vznikne mezi nimi zakázaný vztah, který jim změní život. (17. února)

United

Norská romantická komedie o tom, zda je možné uspět ve fotbalu i v lásce zároveň. (17. února)

Ví o tobě – minisérie

Svobodná matka si začne se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se tajně spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zvrácená psychologická hra může začít. (17. února)

Země svobody: Amerika jinýma očima – minisérie

Will Smith přináší pohled na nikdy nekončící boj za rovnoprávnost podle 14. dodatku americké ústavy, při kterém často umírali lidé. (17. února)

Tak pravil Kišibe Rohan – 1. řada

Anime minisérie o tvůrci manga, který zažívá nadpřirozené události. (18. února)

Evropské kmeny – 1. řada

Po apokalypse vypukla mezi novými evropskými ministáty válka. Nad kontinentem se ale stahují ještě temnější mračna a tři sourozence čeká tvrdý boj o přežití. (19. února)

Jako v bavlnce

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso. (19. února)

Pokračuj na přehled novinek Netflixu z minulého týdne