33 novinek, které uvede Netflix během týdne

Netflix naděluje. Jen během tohoto týdne přidá do nabídky více jak třicet nových titulů, přičemž většina z nich cílí na fanoušky severské kinematografie. Mezi Netflix originály tentokrát nesmíme přehlédnout mrazivý thriller Červená tečka a očekávaný western s Tomem Hanksem v hlavní roli, Zprávy ze světa. Nejočekávanější sérií tohoto týdne je dokumentární krimi Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil. Čeští Vlastníci na Netflixu se rovněž dočkají velké oblíbenosti.

Barbara

Adaptace románu, který napsal Jørgen-Frantz Jacobsen, o problematickém vztahu kněze Poula a svůdkyně a dvojnásobné vdovy Barbary. (10. února)

Bombaj volá

Mladá holka, která se jako dítě po adopci dostala do Švédska, se zajímá o svoje kořeny. Tajně proto uteče z domu a vydá se do Indie za svojí biologickou matkou. (10. února)

Dobrodružství Hedi a Koksáka

Dva neschopní dealeři z Paříže chtějí využít rodinné vazby a rozjet obchod s drogami ve velkém. Obhroublá komedie podle online seriálu. (10. února)

Duchové Cité Soleil

Dokument o pádu režimu Jean-Bertranda Aristideho na Haiti na pozadí příběhu o bratrech gangsterech z nebezpečného slumu. (10. února)

Korunovační klenoty

Mladá žena Fragancia je obviněna z pokusu o vraždu Richarda Perssona, syna majitele továrny na výrobu bot. Je zatčena a během výslechu odhaluje příběh svého nevšedního a mnohdy těžko uvěřitelného života. (10. února)

Krasoplavci

Parta vášnivých, ale zoufale neschopných chlapů ve středním věku se jako jediný švédský čistě mužský tým snaží vyhrát mistrovství světa v synchronizovaném plavání. (10. února)

Labrador

Opuštěný, větrem ošlehaný ostrov. Stella a Oskar, mladý pár, navštíví jejího otce Nathana, který žije osamělý život pouze ve společnosti svého psa, labradora. (10. února)

Lidoop

Švéd, který pracuje jako instruktor v autoškole, se jednou ráno záhadně probudí v koupelně na podlaze a celý den se pak dostává do čím dál bizarnějších situací. (10. února)

Morke

Jakobova sestra Julie zemřela během svatební noci. A vše nasvědčuje tomu, že to udělala vlastní rukou. Její bratr se však nechce smířit s pouhým konstatováním smrti. (10. února)

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil – 1. řada

Pověst nechvalně známého hotelu Cecil se po zmizení Elisy Lam ještě zhoršila. Sonda do jednoho z nejtemnějších míst Ameriky od tvůrce dokumentu „Výpověď Teda Bundyho“. (10. února)

Nebe tak nevinně modré

Rodina sedmnáctiletého Martina nemá mnoho peněz. Otec je výbušný alkoholik, zatímco matka se pokouší udržet rodinu pohromadě. (10. února)

Nebezpečná známost

Johna právě opustila přítelkyně Ingrid. Ten den se nechá svést do mystického a děsivého světa, ve kterém není možné rozpoznat lež od pravdy. (10. února)

Nebezpečně výbušná trhavina

Claus Volter točí artové filmy, sbírá ceny na festivalech, ale má to jeden háček, do kina na jeho filmy moc lidí nechodí. Vlastně skoro žádní. (10. února)

Nečisté úmysly

Setkání s umírající obětí sériového vraha ji vyděsí, ale zároveň naprosto fascinuje. Rozhodne se proto vypátrat pachatele na vlastní pěst. (10. února)

Nezastavuj! – 1. řada

Běžecká hvězda potká překladatelku filmů, opustí kvůli ní kariéru, se kterou všichni kolem počítají, a poprvé v životě jde vlastním tempem za hlasem svého srdce. (10. února)

Nezkoušejte naštvat svou milenku

Kalle je bezohledný venkovan, který se vrací domů z Ameriky, v níž zbohatnul díky svému produktu Lick-a-Baum. Teď má jen jediný cíl – dát se dohromady se svou láskou z dětství Trine. (10. února)

Oh Happy Day

Žena v domácnosti s téměř dospělým synem a manželem, který se věnuje jen práci, dávno rezignovala na osobní sny a ambice. (10. února)

Spolehni se

Za dveřmi domu v jedné ze zapadlých stockholmských uliček se skrývá svět neurotických a ambiciózních žen, které se neúspěšně pokoušejí provozovat divadlo, a podivných existencí kolem nich. (10. února)

Staying Alive

Marianne úplně náhodou zjistí, že ji její přítel Håkon podvádí s Fridou, kolegyní, která každý pátek v práci dělá vafle. (10. února)

Stockholm East

Stockholm East je dojemný a podmanivý milostný příběh dvou lidí, které spojuje tragédie, jež si vybrala daň na jejich životech a vztazích. (10. února)

Trojitá výzva

Tři holky, které si vymyslí vlastní rituál dospělosti, se navzájem přinutí splnit různé sexuální zkoušky a překročit nejrůznější hranice. (10. února)

Vážná hra

Arvid a Lydia se do sebe bláznivě zamilují, ale prostředí stockholmské vyšší společnosti na počátku 20. století přeje mnohem více manželstvím z rozumu než z lásky. (10. února)

Veteráni

Padesátník Vagn je tak trochu outsider. Žije sám, chodí do práce, a hlavně hraje se stejně starými a mnohdy i staršími chlapíky fotbal. (10. února)

Vlastníci

Schůzi, na které se majitelé bytů ve starém činžáku zkoušejí domluvit, jak dům zachránit, poznamenají jejich rozdílné charaktery i osobní zájmy. (10. února)

Zprávy ze světa

Veterán z americké občanské války, který jezdí po celé zemi a přináší lidem zprávy ze světa, se vydá na nebezpečnou cestu přes Texas, aby osiřelé dívce našel nový domov. (10. února)

Láska na kvadrát

Slavný novinář a vyhlášený sukničkář musí proto přehodnotit celý svůj život. Zamiluje se totiž do záhadné modelky, která vede dvojí život. (11. února)

Capitani – 1. řada

V jedné lucemburské vesnici, kde každý skrývá nějaké tajemství, vyšetřuje drsný inspektor Luc Capitani podezřelou vraždu patnáctileté holky. (11. února)

Červená tečka

Mladí manželé s dítětem na cestě chtějí svému vztahu dodat trochu šťávy, ale stanou se terčem nelítostných zabijáků a jejich lyžařský výlet se promění v peklo. (11. února)

Bernardovi hrobníci – 1. řada

Bernardovi jsou pohřebáci, kteří se umí pěkně dohádat, ale mají dobré srdce. Reality show o tom, jak pomáhají truchlícím rodinám rozloučit se s blízkými za rozumný peníz. (12. února)

Chikova cesta

Holka, její nejlepší kámoš a pes vyrazí ochránit horu před jednou chamtivou společností. Všechno ale pomůže vyřešit její milovaný psí parťák Chiko. (12. února)

Nadiya peče – 1. řada

Nadiya Hussain se vrací k pečení a představuje spřízněné duše, které pečení baví stejně jako ji. A z trouby už voní úžasné dortíky a naprosto dokonalý chleba. (12. února)

Nenávist Daniho Roviry

Dani Rovira se z domácího prostředí ve španělské Málaze opře do nesmyslné lidské nenávisti. Vtipný a pěkně nabroušený komediální speciál. (12. února)

Všem klukům: Navždy s láskou

Lara Jean se z rodinného výletu do Koreje vrací k běžným starostem maturantky a pomalu se chystá na vysokou – ať už s Peterem, nebo bez něho. (12. února)

Pokračuj na přehled novinek na Netflixu z minulého týdne