38 novinek, které v týdnu vypustí Netflix

Netflix v týdnu přidá do nabídky minimálně osmatřicet novinek. Začátek února tak bude ve znamení originálů Netflix, prvního českého seriálu na této službě nebo švédských klasických filmů. Nejvíce pozornosti určitě strhávají jihokorejští Čističi vesmíru nebo konverzační drama Malcolm a Marie.

Desperado

Kdysi byl nejlepším Mariachim (kytarista a zpěvák) na americko-mexické hranici. Jednoho dne ale omylem zkřížil zájmy místní narkomafie a byl donucen bojovat o svůj život. (1. února)

Láska přes internet

Dva zcela odlišní lidé (Hanks, Ryanová), majitelé konkurenčních knihkupectví, si prostřednictvím e-mailu začnou nevědomky vyměňovat zamilované zprávy. (1. února)

Malá princezna

Sára žije se svým tatínkem kouzelným životem v exotické Indii. Pouze však do okamžiku, kdy je tatínek povolán do vojenské služby. (1. února)

Nejlepší nepřátelé

Snímek The Best of Enemies, inspirovaný skutečným příběhem, pojednává o nesourodém vztahu mezi bojovnicí za občanská práva Ann Atwaterovou a místním vůdcem Ku Klux Klanu C.P. Ellisem. (1. února)

Píseň moře

V bájné krajině starých Keltů žije na osamělém majáku otec s dcerou a synem. Život celé rodiny se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se ukáže, že malá dcerka je poslední z tuleních víl. (1. února)

Princ Krasoň

Co mají společné Sněhurka, Šípková Růženka či Popelka? Všechny jsou zamilované do Prince Krasoně. (1. února)

Provazochodkyně nad Prahou

Přechod provazochodkyně Tatiany Mosio-Bongongy přes Vltavu přesáhl zdaleka rozměr pouhého „spektáklu“ pro diváky a média. (1. února)

Příliš osobní známost

Natálie (Petra Hřebíčková) je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou (Tatiana Dyková), které se právě obrátil život vzhůru nohama. (1. února)

Sedm psychopatů

Scenárista Marty (Colin Farrell) se zoufale snaží dokončit svůj nejnovější scénář, ale chybí mu inspirace. Tu se rozhodne hledat u svých dvou kamarádů. (1. února)

Svět pod hlavou – 1. řada

Je rok 2016. Policista Filip Marvan musí ukrást důkaz, aby zachránil svého bratra před mafií. Záhy ho srazí auto a on upadá do bezvědomí. Probouzí se v nemocnici v roce 1982. (1. února)

Team America: Světovej policajt

Snímek natočený s loutkami velikosti zahradních trpaslíků je plný výbuchů a pouličních bitek. Team America, mezinárodní policejní formace, jejímž posláním je chránit globální stabilitu. (1. února)

Úřad kouzelnických záležitostí

Kyra náhodou objeví svět plný kouzel a získá kouzelnou moc. Když se však objeví nečekané nebezpečí, Kyra musí sjednotit víly, elfy a lidi, aby je tak zachránila! (1. února)

Zig a Šarkoun – 3. řada

Zig, ostrovní hyeňák, udělá všechno pro to, aby si aspoň drápkem škrábnul po mořské víle Marině. Naštěstí je její přítel Sharko vždy na správném místě, aby tomu zabránil. (1. února)

Kosmokid – 1. řada

Chlapcův sen stát se superhrdinou se splní, když najde pět kosmických kamenů moci. Ale zachránit svět je těžší, než se zdálo – a sám to rozhodně nezvládne. (2. února)

Mighty Express

V hravém světě protkaném kolejemi se parta lokomotiv a jejich dětských kamarádů snaží udržet věci v chodu. Zboží se musí doručit, ať to stojí, co to stojí! (2. února)

Tiffany Haddish Presents: They Ready

Šest odlišných komiků, které osobně vybrala Tiffany Haddish, představují svůj syrový humor v řadě speciálů sršících energií. (2. února)

Cesta svatojánských mušek – 1. řada

Střední škola nebo střední věk, na tom vůbec nezáleží – nejlepší kamarádky Tully a Kate při sobě pořád stojí v dobrém i ve zlém. (3. února)

Černá pláž

Nadějný právník se ujme vyjednávání se starým kamarádem, který má na svědomí únos, a musí se proto ponořit hluboko do svojí minulosti. (3. února)

Všichni moji přátelé jsou mrtví

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (3. února)

Angel

Zapomenutá rocková hvězda z 80. let Angel Holst dostane nápad, jak se vrátit do záře reflektorů a znova přitáhnout pozornost médií: bude předstírat vlastní smrt. (4. února)

Až se rozední

Armádní důstojník zjistí, že jeho žena má poměr, a s jejím milencem se párat nehodlá. Čeká ho ale taky cesta do Finska a boje v zimní válce. (4. února)

Cesta do Laholmu

Tři ze čtyř přátel by letos tradiční společnou dovolenou nejradši vynechali, ale čtvrtý ji nutně potřebuje. A tak si vymyslí, že má rakovinu. (4. února)

Čtvrtý sňatek paní Margarety

Vesnická farnost si zvolí nového mladého faráře, který se musí oženit s vdovou po svém předchůdci. Má to ale háček – už je zasnoubený s jinou. (4. února)

Další čtyři roky

Davidu Holstovi, pohlednému a populárnímu politikovi, bylo předpovídáno, že bude příštím švédským premiérem. (4. února)

Dobrodružný svět

Na zapadlé farmě se matka liška a její liščata přátelí s dětmi a ostatními zvířaty. Musí si ale dávat pozor: číhá na ně totiž zákeřný rys. (4. února)

Dospělé chování… Všechno je v hlavě

Úspěšný právník začne být nespokojený se svým životem, prací i osmiletým vztahem s krásnou manželkou a postupně podlého chlípným myšlenkám. (4. února)

Norrtullská parta

Čtyři děvčata z chudých poměrů, která bydlí ve společném bytě, se snaží vydobýt si respekt, rovné příležitosti a šanci na lásku v prostředí, kde o všem rozhodují muži. (4. února)

Pouť k madoně

Mladík se trápí, protože přišel o svoji milovanou dívku. Matka ho proto vezme na náboženskou pouť, aby mu vyprosila od Panny Marie klid a pokoj. (4. února)

Piráti z Mälarenu

Malý uličník a jeho dva parťáci ukradnou člun a vydají se s ním na dobrodružnou plavbu po jezeře Malaren. Němý film podle předlohy Sigfrida Siwertze. (4. února)

Tři lilie

Na pobřeží Švédska v roce 1888 zažije dvanáctiletý sirotek velké dobrodružství a zjistí, že jeho pohřešovaný otec před lety možná přežil ztroskotání lodi. (4. února)

Ublížení na zdraví

Mladík, který napadl cizího člověka, podstoupí psychologické vyšetřování. Stojí za jeho agresivitou zážitky z dětství, nebo útisk ze strany společnosti? (4. února)

Vejce – Příběh natvrdo

Černá komedie z roku 1975 o osudovém střetnutí mezi diktátorským otcem a majitelem podivné továrny na zpracování vajíček a jeho vzpurným synem. (4. února)

Čističi vesmíru

Čtyři outsideři, co se v roce 2092 honí za vesmírným odpadem a sny o budoucnosti, objeví androidku, která by jim mohla hodit balík. Kdyby neskrývala nebezpečné tajemství. (5. února)

Háčko – 2. řada

Helena si v Barceloně 60. let 20. století získává srdce nebezpečného vůdce heroinového kartelu. Zároveň piluje schopnosti potřebné k cestě na vrchol. (5. února)

Holá sebeúcta

Tyhle ženy chtějí znova získat kontrolu nad svým tělem i životem. Při náročném kurzu tance u tyče proto řeší různé významy pohybu. (5. února)

Malcolm a Marie

Po návratu z premiéry vybublají na povrch dávná tajemství a filmař s přítelkyní v dusné atmosféře přehodnocují svůj vztah. (5. února)

Neviditelné město – 1. řada

Muž zasažený hrozivou tragédií objeví svět mytických bytostí, které žijí mezi lidmi – a brzy zjistí, že klíč k jeho vlastní záhadné minulosti skrývají právě ony. (5. února)

Poslední Paradiso

V Itálii 50. let sní vášnivý volnomyšlenkář o lásce, spravedlnosti a lepším životě. Všechno ale ohrozí zakázaný vztah. Podle skutečných událostí. (5. února)

Pokračuj na přehled novinek Netflixu minulého týdne