12 novinek, které Netflix přidá v týdnu

Čeká nás spíše slabší týden, co se týče novinek na Netflixu, o zajímavé tituly ale nouze nebude. Seriáloví nadšenci se mohou těšit na premiéru šestidílného čarodějnického seriálu Winx Saga: Osud nebo nové díly oblíbeného teen počinu Riverdale. Dokumentární série Umění špionáže nás vezme do světa špionů a zkrátka nepřijdou ani fanoušci originálních filmů.

Nazdar Nindžo – 4. řada

Nejlepší kamarádi Wesley a Georgie s kočičím parťákem Preclíkem se mění v nindži a ocitají se v kouzelném světě, kde řeší problémy a zachraňují svět. (19. ledna)

Všechno, co měli

Bratr na ni tlačí, aby matku trpící demencí dali do ústavu. Jenže otec trtvá na tom, že jeho žena zůstane doma. (19. ledna)

Druhá matka – 1. řada

Dvě ženy si uvědomí, že jim v porodnici zaměnili děti, a tak začnou žít nový život spolu jako jedna trochu zvláštní rodina. (20. ledna)

Nevidomá

Bývalá houslistka se zotavuje z napadení, po kterém oslepla. Podivné chování nových lidí kolem ní ji ale začne připadat krajně podezřelé. (20. ledna)

Umění špionáže – 1. řada

Špionáž je vážná věc a už od nepaměti se při ní používají speciálně vyvinuté nástroje a techniky, které jsou stejně důležité jako samotní špióni. (20. ledna)

Riverdale – nové díly

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale. (21. ledna)

Babička je lesba!

Dvě sedmdesátnice se rozhodnou přiznat svým nejbližším pravdu a vzít se. V jejich rodinách to ale vyvolá zmatek a vnučka jedné z nich se kvůli tomu možná ani nezasnoubí. (22. ledna)

Bílý tygr

Jestli chce ambiciózní řidič bohaté indické rodiny uniknout před chudou a začít podnikat, musí vzít rozum do hrsti. Podle oblíbeného románu. (22. ledna)

Busted! – 3. řada

V každém dílu tohohle soutěžního pořadu řeší sedm detektivů různé záhady a chystají se vyřešit i tu největší: co se stalo s Projektem D? (22. ledna)

Jurský svět: Křídový kemp – 2. řada

Šest teenagerů si mělo užívat dobrodružství na táboře na Isla Nublar. Místo toho ale musí společně bojovat o holý život, když ze zajetí na ostrově uprchnou dinosauři. (22. ledna)

Vyfouknutí – 2. řada

Deset špičkových umělců to pořádně rozpálí při soutěži ve foukání skla. Jeden z nich si odnese 60 000 dolarů a titul šampiona. (22. ledna)

Winx Saga: Osud – 1. řada

Parta náctiletých se na čarodějné internátní škole Alfea odhodlaně učí ovládat svoje kouzelné schopnosti, držet krok se soupeři a neztrácet hlavu kvůli lásce. (22. ledna)

Pokračuj na přehled novinek na Netfixu minulého týdne