14 filmů a seriálů, které v týdnu uvede Netflix

Na Netflix přicházejí další průměrné české filmy, mrazivé kriminální dokumenty, sci-fi Za čárou z originální produkce Netflixu a mnoho dalšího. Přinášíme kompletní přehled oznámených novinek pro tento týden.

Crack: Kokain, korupce a konspirace

Během hospodářské krize se objeví levná a silná droga, a to ve společnosti vyvolá paniku a rozhořčení umocněné rasismem. Detailní pohled na historii cracku v 80. letech. (11. ledna)

Mars

Mars je vztahová romance o láskách, přátelstvích, nadějích a obavách, které sbíráme celý život na Zemi a pak si je odneseme na jinou planetu. (13. ledna)

Můj pes Killer

Drama jednoho dne. Osmnáctiletý Marek žije v bezútěšném prostředí blízko slovensko-moravských hranic se svým otcem vinařem a rasistickými kamarády – hooligans. (13. ledna)

My 2

Milostný příběh ze současného velkoměsta. Třicetiletá Ema (Jana Plodková) na útěku od manžela zakotví uprostřed noci u svého kadeřníka Tonyho, kterého skoro nezná. (13. ledna)

Na krátko

Drama o chlapci Jakubovi, který zjistí, že celý jeho dosavadní život byla lež. A jemuž nezbude, než okamžitě dospět a se ztrátou iluzí se vyrovnat, a nebo… skončit špatně. (13. ledna)

Night Stalker: Hon na sériového vraha – minisérie

V roce 1985 číhá ve stinných zákoutích sluncem zalitého Los Angeles krutý sériový vrah. A dva neúnavní detektivové mu jdou bez ustání po krku. Podle skutečné události. (13. ledna)

Carmen Sandiego – 4. řada

Dokonalá zlodějka Carmen Sandiego využívá svoje schopnosti ve prospěch dobra a společně s parťáky na cestách po světě kazí plány zlé organizace jménem VILE. (15. ledna)

Království lesku – 1. řada

Reality show o šíleně bohatých Asijcích a Američanech asijského původu, kteří si žijí na vysoké noze, paří ve velkém stylu a snaží se život hlavně užít. (15. ledna)

Kuroko no basket – 1. řada

Pět basketbalových hvězd ze základky jde studovat na různé střední školy. Tetsuya Kuroko a škola Seirin High se teď snaží vydobýt si slávu. (15. ledna)

Rozčarovaní – 3. část

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (15. ledna)

Táta na kvadrát

Mladá holka žije s mámou v hippie komunitě. Když ale máma odjede, dívka se potají vydá najít svého otce. A tahle dobrodružná cesta jí změní život. (15. ledna)

Tribhanga – cikcak na třetí

Matka úspěšné samoživitelky upadne do kómatu a její dceři se vrátí hořké vzpomínky na všechno, co spolu musely prožívat, když se jedna druhé postupně vzdalovaly. (15. ledna)

Za čárou

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. (15. ledna)

Rocketman

Než se stal Eltonem Johnem, jmenoval se Reginald a byl to malý brýlatý oplácaný kluk, který si příliš nerozuměl s rodiči, zato s klavírem mu to šlo náramně. (15. ledna)

Pokračuj na novinky Netflixu z minulého týdne