15 divácky nejoblíbenějších titulů na Netflixu 49. týdne

Netflix v Česku během týdne ovládly filmové „novinky“ s dabingem, a dařilo se také mezi puberťáky populárnímu After: Polibku nebo oběma dílům Vánoční kroniky. Mezi seriály ani tentokrát nedošlo k překvapení, první příčky ukořistily hity posledních týdnů, Dámský gambit a Koruna. Pozornosti neunikla ani nová řada romantického počinu Virgin River.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu 49. týdne

Harry Potter stále mezi nejpopulárnějšími tituly Netflixu, dvojice českých filmů Staříci a Rodinný film rovněž. Mezi patnácti nejsledovanějšími snímky 49. týdne najdeme také nově uvedené počiny s českým dabingem (Princezna z cukrárny, Bohové Egypta, Tajemství), na samotné špici pak dvojdílnou Vánoční kroniku.

15. Harry Potter a Princ dvojí krve
14. Staříci
13. Harry Potter a Fénixův řád
12. Princezna z cukrárny: Zase vyměněná
11. Hlasy
10. Harry Potter a vězeň z Azkabanu
9. Rodinný film
8. Bohové Egypta
7. Tajemství: Odvaha snít
6. Bestie

5. Harry Potter a Ohnivý pohár

Čtvrtý rok v Bradavicích. Z velké dálky dorazí mladí čarodějové, se kterými bude ve zrádném Turnaji tří kouzelníků soupeřit i Harry Potter.

4. After: Polibek

Nevinná prvačka Tessa Youngová má jasno v tom, co chce od života. To se ale změní ve chvíli, kdy se jí do cesty připlete nepředvídatelný drsňák Hardin Scott.

3. Mosul

Irácká jednotka odpadlíků zachrání život mladému policistovi, který se pak přidá k jejich boji proti Islámskému státu tam, kde kdysi bývaly ulice Mosulu.

2. Vánoční kronika

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit.

1. Vánoční kronika: druhá část

Kate, která od minula trochu povyrostla, špatně snáší nového přítele svojí mámy. Rozhodne se proto utéct a octne se na severním pólu, kde se zlý elf chystá zrušit Vánoce.

12 nejsledovanějších seriálů na Netflixu 49. týdne

Server FlixPatrol tentokrát uvedl žebříček pouze dvanácti nejsledovanějších seriálů týdne v Česku. Mezi stálicemi a nejčastěji skloňovanými seriály současnosti se objevily i novinky jako dokumentární Svět mimozemšťanů a Virgin River. Dámský gambit a Koruna opět na špici sledovanosti tohoto týdne.

12. Big Mouth
11. Méďa a lumíci
10. Přátelé
9. Zaklínač
8. Star Trek: Discovery
7. Lucifer
6. Svět mimozemšťanů

5. Papírový dům

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu.

4. Mimi šéf: zpátky ve hře

Mimi šéf přivádí do kanceláře svého staršího bratříčka, aby ho naučil podnikat. Seriál podle populárního filmu.

3. Virgin River

Zdravotní sestra se z Los Angeles přestěhuje do odlehlého města v severní Kalifornii, aby začala znova. Nestačí se ale divit, co a hlavně koho tam najde.

2. Dámský gambit

V 50. letech v sobě mladá dívka ze sirotčince objeví mimořádný šachový talent. Její překvapivou cestu ke slávě ale komplikuje boj se závislostí.

1. Koruna

Seriál sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály na Netflixu minulého týdne