31 výborných seriálů na Netflixu s českým dabingem

Stranger Things

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka.

The End of the F***ing World

V černohumorném seriálu podle stejnojmenného komiksu se dospívající psychopat a rebelka prahnoucí po dobrodružství vydávají na cestu. Pronásleduje je notná dávka smůly.

Titans

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele.

Top Boy

Dva zkušení drogoví dealeři se vrací do drsných londýnských ulic, ale jejich touhu po penězích a moci ohrožuje mladý a nelítostný nováček.

TY

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují.

Umbrella Academy

Odcizení sourozenci s výjimečnými schopnostmi se znova setkají po smrti svého otce a odhalí šokující rodinná tajemství a nebezpečí pro celé lidstvo.

Výstřední společnost

Mary Ann Singletonová se vrací po dlouhé době do San Francisca a zase se shledává se společenstvím postaviček v Barbary Lane č. 28.

Zaklínač

Geralt z Rivie, nájemný zmutovaný lovec příšer, cestuje za svým osudem bouřlivým světem, kde lidé jsou často ohavnější než různé bestie.

Záhadné síly Bly

Když je někdo mrtvý, ještě to neznamená, že už tu není. Gotický romantický příběh od tvůrce seriálu „Dům na kopci“, ve kterém chůva padá do propasti děsivých tajemství.

Zámek a klíč

Tři sourozenci s mámou se po otcově vraždě nastěhují na jeho rodové sídlo. Objeví kouzelné klíče, které odemykají nové schopnosti – a tajemství.

Ztraceni ve vesmíru

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí.