Netflix v Česku uvede tento týden 15 nových titulů

Netflix pokračuje v osvědčené taktice i v tomto týdnu. Do své nabídky uvede další české filmy, hollywoodské trháky posledních let, a zkrátka nepřijdou ani diváci originálních pořadů z dílny Netflixu. Všehovšudy se můžeme těšit na minimálně patnáct nových titulů v následujících sedmi dnech.

Experti na podivná řemesla

Dokumentární seriál o prapodivných sportovních soutěžích a bláznech, co vášnivě fandí všem, kteří se jich účastní, nebo se jenom motají kolem. (1. řada, 17. listopadu)

Kevin Hart: S**t na to

Kevin Hart servíruje z pohodlí domova pizzu z pece i spoustu legrace. Tentokrát probírá třeba chlapské online chatování, sex po čtyřicítce nebo život s covidem. (17. listopadu)

Mimi šéf: zpátky ve hře

Mimi šéf přivádí do kanceláře svého staršího bratříčka, aby ho naučil podnikat. Seriál podle populárního filmu. (4. řada, 17. listopadu)

Burácení

Odseděl si osm let za to, že při obraně svojí holky zabil jejího otce. Teď je ale zpátky na svobodě a rád by se vrátil k ní i mezi kámoše motorkáře. (18. listopadu)

Hmyz

Amatérští herci ztvárnili slavnou alegorii na život v Československu po první světové válce z roku 1922 s názvem Ze života hmyzu. (18. listopadu)

První muž

Astronaut Neil Armstrong strávil celých deset let výcvikem na svůj životní let, při kterém se jako první člověk prošel po Měsíci. (18. listopadu)

Vánoční proměna s panem Svátkem

Machr přes interiéry Benjamin Bradley, kterému málokdo řekne jinak než pan Svátek, a parta spolehlivých „elfů“ společně pomáhají různým rodinám s vánoční výzdobou. (1. řada, 18. listopadu)

Zloději zelených koní

Dva muži se společně pustí do nelegální těžby drahocenných kamenů, ale jejich nálezy jim do života vnesou nebezpečí, zasejí mezi ně nedůvěru a odhalí nečekané věci. (18. listopadu)

Princezna z cukrárny: Zase vyměněná

Margaretinu vánoční korunovaci zkomplikují trable s láskou, a tak musí přispěchat na pomoc její dvojnice Stacy. Co ale další dvojnice – zmaří jejich plány? (19. listopadu)

Divná dvojka

Jejich rodiče bohužel napadlo, že by je mohli dát dohromady. Tihle dva si ale přes léto k sobě i přesto opatrně najdou cestu a možná z toho bude i něco víc. (1. řada, 20. listopadu)

Ohnivý gospel

Nábožensky orientovaný seriál, ve kterém biskup Ezekiel Williams s hvězdným synovcem Pharrellem vybírají zpěváky do netradičního a inspirativního gospelového sboru. (1. řada, 20. listopadu)

Vánoce z jiného světa

Elfí holka dostane k Vánocům mrňavého mimozemšťana. Brzy ale zjistí, že její nový kamarád si nechce hrát – má v plánu zničit zemskou přitažlivost a ukrást všechny dárky. (20. listopadu)

Halloween

Z vězení prchá zabiják v masce, který vraždil o Halloweenu před 40 lety. A za oběť si vybírá ženu, co tehdy přežila jeho řádění i její rodinu. (22. listopadu)

Králova přízeň

Okázalé historické drama, ve kterém ambiciózní sestry Anne a Mary Boleynovy soupeří o srdce mocného krále Jindřicha VIII., který nemá nikdy dost. (22. listopadu)

Svátky na návsi s Dolly Parton

Veselou vánoční náladu zmrazí bezcitná žena, která chce v rodném městě prodat svoje pozemky. Dokážou hudba, kouzla a vzpomínky změnit její úmysly? (22. listopadu)

Pokračuj na novinky z minulého týdne