Netflix uvede minimálně 25 novinek během tohoto týdne

netflix novinky během týdne

Ze záplavy Netflix novinek pro tento týden vyčnívají nové řady kvalitních seriálů Undercover a Koruny, prostor ale dostanou také očekávané originální tituly Liberator: Operace Avalanche a snímek Pan Jangle. Nesmíme opomenout ani jeden z nejlepších českých filmů posledních let, Kobry a užovky režiséra Jana Prušinovského (Okresní přebor, Most!). Je však možné, že další novinky doputují bez ohlášení.

Undercover

Tajní agenti v jednom karavanovém kempu předstírají, že jsou pár, aby pronikli do aktivit narkobarona, který tam tráví víkendy. Podle skutečných událostí. (2. řada, 9. listopadu)

Bojuj jako lev

Pět dětí a jejich nezlomné rodiny řeší léčbu dětské rakoviny a s ní spojená traumata. Natáčení dokumentu trvalo šest let. (dokument, 10. listopadu)

Dash a Lily

Cynik Dash a veselá Lily si ve vánočním New Yorku na různých místech předávají červený zápisník se vzkazy a výzvami. Protiklady se o Vánocích prostě přitahují! (1. řada, 10. listopadu)

Hank a jeho popelářské auto

Šestiletý Hank a jeho nejlepší kámoš, obří popelářský vůz, spolu poznávají svět a zažívají při tom spoustu dobrodružství s kamarády z říše zvířat. (1. řada, 10. listopadu)

Aunty Donna: Zábavný dům

Komediální trio zvané Aunty Donna předvádí svůj absurdní a praštěný smysl pro humor ve skečích a písních a jako spousta neobvyklých postav. (1. řada, 11. listopadu)

Kobry a užovky

Chlap, který toho v životě zatím moc nedokázal, se chytí příležitosti rozjet menší byznys, ale ke dnu ho pořád táhne nezvladatelný bratr. Tohle nemůže dopadnout dobře. (11. listopadu)

Liberator: Operace Avalanche

Nesourodá parta svéhlavých, ale odvážných vojáků si během invaze do Evropy vyslouží pověst jedné z nejstatečnějších jednotek druhé světové války. Podle skutečnosti. (1. řada, 11. listopadu)

Prázdniny v Provence

Komedie o trojici rockerů, kteří si vyrazí na jih Francie užíl léto plné slunce, lásky a trochu zvrácené zábavy. (11. listopadu)

Proces číslo 4

Sean K. Ellis šel do vězení za vraždu policisty, kterou měl spáchat v Bostonu v roce 1993. Teď chce dokázat svoji nevinu a odhalit korupci a rasismus v řadách policie. (dokumentární minisérie, 11. listopadu)

Sezn@mka

Letuška dá šanci online seznamce a padne jí do oka uhlazený podnikatel. Ten jí ale zatají, čím se vlastně živí a že je ve skutečnosti ženatý. (11. listopadu)

Skřítek 

Groteska o dysfunkční rodině, které se začne život rozpadat pod rukama, když jim mladší dítě očaruje pěkně zlomyslný skřítek. (11. listopadu)

Smysl života

Mezi manžely, kterým se nedaří počít dítě, to na dovolené na Sardinii začne skřípat. A rodina, která se ubytuje hned vedle nich, celou situaci ještě zhorší. (11. listopadu)

Zrodila se drag queen

Pořad o proměnách drag queens, ve kterém Gloria Groove a Alexia Twister pomáhají šesti umělcům splnit si sen a najít v sobě odvahu ovládnout jeviště. (1. řada, 11. listopadu)

Ludo

Čtyři povídky, každá jiná. Ať už jde o nově objevené intimní video nebo ztracený kufřík s penězi, pokaždé hraje velkou roli osud, náhoda – a jeden výstřední zločinec. (12. listopadu)

Sešli se v Istanbulu

V Istanbulu si k sobě několik lidí dokáže najít cestu i přes společenské a kulturní rozdíly – hranice jejich nočních můr a přání se při tom snadno stírají. (1. řada, 12. listopadu)

Pan Jangle a vánoční dobrodružství

Veselého výrobce hraček kdysi zradil pomocník, kterému věřil. O spoustu let později mu ale do života vstoupí hodná a zvědavá vnučka a dá mu novou naději. (13. listopadu)

Žáci Midasovi

Bohatý vydavatel se stane terčem vyděračů a jeho rozhodnutí může někoho stát život. Příběh z dnešního Madridu na motivy povídky Jacka Londona. (minisérie, 13. listopadu)

Život před sebou

Žena, která kdysi přežila holokaust, se živí hlídáním dětí. Jednoho dne se ujme zahořklého kluka, co ji na ulici okradl, a nečekaně se s ním spřátelí. (13. listopadu)

The Little Stranger

Doktora povolají k nemocné služce na honosné sídlo. Kromě ní tam na něj ale čekají nadpřirozené záhady spojené s jeho vlastní minulostí. (14. listopadu)

Bláznivá noc

Nezaměstnaný architekt čeká první přírůstek do rodiny, a proto neochotně kývne na nabídku rozvážet lehké holky po Los Angeles. (15. listopadu)

Dřív než půjdu spát

Žena, která přežila brutální napadení, si každé ráno po probuzení nepamatuje nic ze svojí minulosti ani z předchozího dne. (15. listopadu)

Koruna

Seriál sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století. (4. řada, 15. listopadu)

Princ a já: Sloní dobrodružství

Edvard a Paige vyrazí na dohodnutou svatbu pricezny Myry. Zjistí ale, že princezna svého snoubence nenávidí a tajně miluje jednoho obyčejného muže. (15. listopadu)

Rezistence

Mezi frakcemi se schyluje k válce a Jeanine neúnavně hledá Tris, protože bez jejích divergentních schopnosti nepůjde otevřít záhadná relikvie. (15. listopadu)

Za zrcadlem

Truchlící pár převezme odlehlý motel v poušti a nechá se nebezpečně vtáhnout do jeho tajné a děsivé historie. (15. listopadu)