Justice League: Letův Joker se objeví na scéně

justice league jared leto joker

Přestože Joker v podání Jareda Leta nebyl součástí původní Justice League, ve verzi Zacka Snydera, která míří na HBO Max, se objeví. 

Snyderova Justice League se bude od původního filmu z roku 2017 v mnohém lišit. Vše, co s filmem udělal Joss Whedon (převzal projekt po Snyderovi, kterého v době natáčení zastihla rodinná tragédie) bude zapomenuto, a protože natočeného materiálu má Snyder opravdu mnoho, uvede Justice League jako minisérii.

Jared Leto se představil jako Joker ve velmi vlažně přijatém Sebevražedném oddílu. Od té doby se vedly spekulace, že oscarový herec s touto komiksovou postavou končí. To už ale neplatí, Leto se vrací na plac (stejně jako Ben Affleck nebo Ray Fisher), aby pro novou Justice League natočil nové scény. A to i přesto, že Snyder původně sliboval, že žádné dotáčky neplánuje.

Snyderova Justice League se předvedla v traileru už na konci srpna tohoto roku, kdy hromadu nového materiálu doprovodila slavná píseň Leonarda Cohena. Minisérie dorazí na HBO Max (v Česku zatím nedostupná služba) někdy v roce 2021.