TOP filmy a seriály na Netflixu v Česku tento týden

top netflix týdne

Filmovou nabídku na Netflixu v Česku tento týden ovládl Harry Potter. Divákům se také zalíbily novinky Enola Holmesová a Ďábel. Nejpopulárnějším filmem se i tentokrát stal dokument o sociálních sítích. Mezi seriály k žádnému překvapení nedošlo, snad jen k zařazení Přátel a animovaného Jurského světa.

Tento týden nejsledovanější filmy na Netflixu

10. Láska se zárukou

Neohrožená, ale finančně strádající advokátka zažaluje seznamku, která okouzlujícímu klientovi zaručila, že najde pravou lásku. A mezi nimi dvěma to pěkně zajiskří!

9. Harry Potter a Ohnivý pohár

Navzdory zlým snům, které ho nepřestávají pronásledovat, vydá se Harry s Weasleyovými na čtyřsté dvacáté druhé famfrpálové mistrovství světa. Slavnostní zahájení je velkolepé, v noci však kemp přepadne skupina maskovaných čarodějů, kteří vyvolávají paniku a na obloze vykouzlí obrovskou lebku s hadem v ústech.

8. Chůva na zabití: Krvavá královna

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo.

7. Harry Potter a vězeň z Azkabanu

Třináctiletý Harry Potter znovu nerad tráví své další prázdniny u rodiny Dursleyových, letos navíc se zlou tetou Marge. I přes přísný zákaz používání kouzel jí Harry promění v obrovský balón a v noci uteče záchranným autobusem do hospody Děravý kotel.

6. Harry Potter a Tajemná komnata

Harry Potter se po prázdninách vrací do Bradavic a nastupuje do druhého ročníku. A to i přes varování domácího skřítka Dobbyho, podle kterého mu v čarodějné škole hrozí smrt.

5. Enola Holmesová

Enola Holmes pátrat tam, kde její bratři Mycroft s Sherlockem zklamali. A nepůjde o nějaký malý případ! Hlavním motivem bude totiž zmizení Enoliny matky.

4. Harry Potter a Kámen mudrců

Kdo by dnes už alespoň nezaslechl jméno Harryho Pottera, čarodejnického učně, jehož neskutečná popularita mezi dětmi během krátké doby zasáhla i dospělé. Filmovou verzi jeho prvního příběhu zrežíroval Chris Columbus.

3. Ďábel

V napínavém gotickém příběhu ze Středozápadu se kolem mladého muže (Tom Holland) shlukují podivné existence. Ale on je připravený chránit svoje blízké.

2. Po čem muži touží

Charismatický cynik Karel Král (Jiří Langmajer), trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran.

1. Sociální dilema

Ve filmu na pomezí dokumentu a dramatu varují odborníci na moderní technologie před sociálními sítěmi, které sami vytvořili.

Tento týden nejsledovanější seriály na Netflixu

10. Přátelé

Láska, sex, přátelství, štěstí a smůla kolem nás aneb život je třeba brát s nadhledem. Přátelé jsou nejslavnější americký sitcom.

9. Baby

Dvě dospívající dívky z bohaté části Říma, otrávené ze svých rodin a spolužáků, přitahuje podsvětí a začínají vést dvojí život.

8. Zaklínač

Zaklínač Geralt, mutant a lovec příšer, těžce hledá svoje místo ve světě, kde lidé jsou často ohavnější než zvěř.

7. Julie and the Phantoms

Dospívající Julie v sobě objevuje lásku k hudbě a životu a pomáhá fantomům – triu klučičích duchů – vybudovat kapelu, kterou nestačili rozjet za života.

6. Away

Emma Green musí opustit svého manžela a dospívající dceru, aby mohla velet mezinárodní posádce při zrádné misi na Mars.

5. Papírový dům

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu.

4. Umbrella Academy

Odcizení sourozenci s výjimečnými schopnostmi se znovu setkají po smrti svého otce a odhalí šokující rodinná tajemství a nebezpečí pro celé lidstvo.

3. Lucifer

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd.

2. Jurský svět: Křídový kemp

Šest teenagerů, kteří si přijeli užít dobrodružství v táboře na druhé straně Mlžného ostrova, musí začít spolupracovat, aby přežili dinosaury, kteří ostrov pustoší.

1. Ratchedová

Je rok 1947 a Mildred Ratchedová začíná pracovat jako ošetřovatelka ve špičkovém psychiatrickém ústavu. Za jejím dokonale upraveným zevnějškem se ale skrývá čiré zlo.