Kde sledovat seriál Teorie velkého třesku online

teorie velkého třesku online

Teorie velkého třesku je populární americký sitcom, který můžete sledovat v televizi a také na online službách. Kde přesně?

Teorie velkého třesku online na HBO GO

Své oblíbené hrdiny ze seriálu Teorie velkého třesku můžete sledovat na streamovací službě HBO GO, která nabízí kompletní seriál online. Všech dvanáct sérií si můžete vychutnat v původním znění s titulky, případně v českém dabingu, který znáte z televizních obrazovek. Teorie velkého třesku zde pravidelně patří k nejsledovanějším seriálům měsíce.

Teorie velkého třesku online na Netflixu

Jestliže jste předplatiteli služby Netflix, Teorii velkého třesku můžete sledovat i zde. Na rozdíl od HBO, které nabízí seriál v českém znění, Netflix upřednostňuje pouze původní znění s českými titulky. Jinak zde rovněž najdete kompletní seriál, tedy všech dvanáct řad.

Kde nadále sledovat tento seriál

Teorie velkého třesku se dennodenně vysílá na televizních obrazovkách na stanicích Nova 2 a Prima Cool. Seriál také najdete na iTunes, ovšem bez českých titulků a dabingu. Stejný případ hlásí Amazon nebo Google Play. V zahraničí je Teorie velkého třesku dostupná online třeba na HBO MAX.

O čem je Teorie velkého třesku

Dva fyzici Leonard a Sheldon rozumí úplně všemu, od nepřekonatelné gravitace černých děr po spletitou strukturu atomů. Jenže když vezmete ty atomy a zformujete z nich ženu, jsou oba vědátoři v koncích. Když se do sousedního bytu přistěhuje Penny, žena se všemi atomy na těch pravých místech, začne se soukromý vesmír pánů Leonarda a Sheldona rozpínat do netušených rozměrů.