Kde sledovat Star Wars: Vzestup Skywalkera online

Star Wars Vzestup Skywalkera online

Star Wars: Vzestup Skywalkera je poslední filmy nejnovější trilogie ze světa Hvězdných válek, který můžete sledovat online. Kde přesně?

Star Wars: Vzestup Skywalkera je již online

Poslední film ze světa Star Wars se objevil v kině v prosinci minulého roku. Od premiéry již uběhla řádná doba, a tak asi nikoho nepřekvapí, že snímek režiséra J.J. Abramse je již dostupný online na řadě streamovacích služeb. Star Wars: Vzestup Skywalkera si můžete přehrát online předně na HBO GO za měsíční předplatné nebo si film vypůjčit, případně zakoupit na iTunes. Google Play zatím snímek neuvedl s českými titulky ani dabingem.

Star Wars: Vzestup Skywalkera je uzavřením trilogie předešlých filmů s podtituly Síla se probouzí a Poslední z Jediů. Vzestup Skywalkera je považován za jednu z nejslabších epizod Star Wars všech dob. Nejnovější série pak časově „navazuje“ na původní trilogii z let 1977 až 1983.

Zbylí členové hnutí Odboje spojí své síly ve snaze svrhnout První řád jednou provždy. Každý z nich se musí potýkat nejen s vlastními démony, ale i s neblahým dopadem dřívějších událostí, a naučit se překonat své problémy, aby zformovali jednotnou linii. Jediové a Sithové mezitím směřují k finálnímu zúčtování, čímž konečně završí odvěké sváry, které se táhnou po celá staletí. V centru všeho dění stojí Rey (Daisy Ridley), mladá dívka, která kdysi bývala sirotkem, a nyní je coby zbývající rytíř řádu Jediů poslední nadějí Odboje.