Služba Sledování TV je skvělá internetová televize

sledování tv

Sledování TV je oblíbená internetová služba, která nabízí, již podle názvu, sledování televize přes internet. Pojďme si ji představit trochu detailněji.

Sledování TV přes internet

Sledování TV přes internet je v dnešní době velmi populárním řešením. Sledování TV patří mezi nejoblíbenější služby svého typu u nás a nese s sebou všechny výhody. Uživatelé za měsíční poplatek mají přístup ke všem vybraným televizním kanálům online na všech zařízeních, od stolního počítače až po chytrou televizi nebo chytrý telefon. Sledování TV umožňuje sledování pořadů ze záznamů, v rozlišení až 4K a je dostupné kdekoliv v Evropě, kde se připojíte k internetu.

Podporovaná zařízení služby Sledování TV

Sledování TV umožňuje až 168 hodin zpětného přehrávání všech televizních programů, nabízí 120 hodin pro vlastní nahrávky a sledování zahraničních kanálů v původním znění filmů a seriálů. Internetovou službu také spustíte na pomalém připojení k internetu v SD kvalitě obrazu, která zároveň šetří vaše mobilní data. Výhodou je, že Sledování TV můžete aktivovat bez zbytečných smluv a závazků.

Samotná nabídka televizních programů zde asi ničím nepřekvapí. Na výběr je hned několik balíčků, které si můžete dokupovat nebo skládat podle vlastních potřeb. Služba nabízí snad všechny televizní kanály dostupné v Česku včetně videotéky HBO GO.

Internetová televize neboli IPTV umožňuje šíření televizního vysílání pomocí internetového připojení, které máte doma, na chalupě nebo na cestách. Stačí, když máte v daném místě připojení k internetu a všechny oblíbené kanály máte ihned k dispozici.

Naproti kabelové nebo satelitní televizi má příjem televize přes internet spoustu výhod. Kromě flexibilního připojení, bezchybné kvality obrazu se taky zbavíte problému s vrtáním, montováním a složitou instalací nejrůznějších zařízení jako antény nebo set-top boxy.

Ušetřit mobilní data vám pomůžou i speciální nabídky mobilních operátorů, díky kterým se vám nestahují data z aplikace v Česku ani v Evropské unii.