Kdy bude film Princezna zakletá v čase online

Princezna zakletá v čase online

Do kin právě teď přichází nová česká pohádka Princezna zakletá v čase. Kdy se originální podívané dočkáme online na streamovacích službách?

Princezna zakletá v čase přichází online

Ambiciózní česká pohádka Princezna zakletá v čase přichází do kin 17. září. Dá se tedy předpokládat, že online ji uvidíme nejdříve v lednu příštího roku. Musíme ale počítat také s možností, že tomu bude o něco později. Princezna zakletá v čase by se po novém roce měla objevit online na předních streamovacích službách v Česku. Na O2TV, iTunes nebo Google Play. Televizní premiéru by si měla odbýt na televizi Prima, která je partnerem filmu. Uvedení na HBO nebo Netflixu zatím není vůbec v plánu.

Princeznu Ellenu od narození provází příslib mocné kletby, kterou na ni uvrhla čarodějnice Murien. Kletba se má naplnit v den Elleniných dvacátých narozenin, jakmile zapadne slunce. Avšak ve chvíli, kdy zajde poslední sluneční paprsek a vše se zdá ztraceno, princezna zjišťuje, že zůstala uvězněná v čase. Pokaždé, když se kletba naplní, Ellena procitne do dne svých dvacátých narozenin a je nucena ho prožít celý znovu. Aby zachránila své království i sebe samotnou, musí v sobě nalézt odvahu a čisté srdce a dávné kletbě se jednou provždy postavit.