Sledujte stovky filmů online a zdarma na iPrima

iPrima filmy online

Televize Prima to s filmy online myslí vážně. Na stránkách iPrima se objevuje stovka českých a zahraničních filmů, které jsou dostupné online, zdarma a bez jakýchkoliv závazků.

Filmy online a zdarma na iPrima

Sledujte filmy online a zcela zdarma na webu iPrima, který videotéku televize Prima obohatil o více jak stovku titulů. Filmy a seriály, ač je to v dnešní době nevídané, jsou na iPrima online a zcela zdarma. Jedinou podmínkou je registrace vlastního účtu, která zabere jen pár vteřin. Filmy na iPrima jsou navíc ve vysokém rozlišení, a co víc, televize Prima umožňuje i živé sledování svých kanálů. Od CNN Prima News až po Prima Zoom.

Filmová nabídka iPrima, která se obměňuje

Filmy na iPrima online se objevují v nabídce videotéky podle toho, jaké filmy zrovna vysílají stanice televize Prima. Aktuální nabídka filmů se proto může lišit týden co týden v závislosti na aktuální licenci. Na této službě najdete také filmy k přehrání, za které si iPrima účtuje poplatek. Záleží už na Vás, zda jste ochotni za jeden film zaplatit 49 korun.

iPrima a výběr nejlepších filmů zdarma

Nejlepší filmy na iPrima aktuálně

96 hodin

iPrima filmy online

Bývalý špión Bryan (Liam Neeson) povolí své sedmnáctileté dceři Kim (Maggie Grace) výlet do Paříže pouze pod podmínkou, že se mu bude pravidelně hlásit. Při jednom takovém telefonátu se ale stává svědkem jejího únosu. Nečeká na nic a vezme spravedlnost do vlastních rukou…

Báječná léta pod psa

iPrima filmy online

Filmové zpracování populárního románu Michala Viewegha vypráví o době, kdy nádech ke svobodě v československé realitě zbortily sovětské tanky a nastalo období společenského útlumu a letargie. Tehdejší život zobrazují autor M. Viewegh a režisér P. Nikolaev spolu s herci O. Vetchým a L. Šafránkovou v rolích rodičů a J. Wehrenbergem v roli jejich syna na malém vzorku rodinné buňky a z pohledu dospívajícího chlapce.

Bobule

iPrima filmy online

Honza a Jirka jsou dva velkoměstem zkažení podvodníčci, kterým se příliš nedaří. Na pokusu o prodej cizího bytu sice vydělají třicet tisíc, ty však vzápětí ztratí, když se musí dát na útěk před dvojicí policistů. Začíná jim hořet půda pod nohama, protože muži zákona znají jejich totožnost a zatčení je otázkou času.

Děda je lotr

iPrima filmy online

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc – Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu.

Dědictví aneb Kurvahošigutntág

iPrima filmy online

Bohuš je rázovitý vesnický chlapík, který žije sám v rozpadající se chalupě. Pracuje jako dřevař, většinu času však se svými kumpány tráví popíjením slivovice a zahálčivým povalováním v trávě. Jeho poklidný a vcelku spokojený život se změní v okamžiku, kdy se objeví elegantní advokát Ulrich, který překvapenému Bohušovi oznámí, že zdědil obrovský majetek.

Riddick

iPrima filmy online

Zrazen vlastními druhy a ponechán napospas smrti na pusté planetě. Riddick bojuje o přežití proti cizím predátorům a stává se silnějším a nebezpečnějším, než kdykoliv předtím. Brzy na to se lovci odměn z celé galaxie nevědomky stávají pěšáky v jeho plánu na cestě za pomstou. S jeho nepřáteli, přesně tam, kde je chce mít, rozpoutá Riddick brutální útok pomsty před návratem na svou rodnou planetu Furya, aby ji zachránil před zničením.

Tři dny ke svobodě

iPrima filmy online

Život se zdá být pro Johna Brennana (Russell Crowe) perfektní až do chvíle, kdy je jeho žena Lara (Elizabeth Banksová) zatčena kvůli vraždě, kterou údajně nespáchala. Tři roky, než padne rozsudek, se John snaží udržet rodinu pohromadě, vychovává jejich syna Luka (Ty Simpkins) a učí na univerzitě. Mezitím usilovně pátrá po každém dostupném důkazu, aby dokázal, že je jeho žena nevinná.

Vrtěti ženou

iPrima filmy online

Příběh mladého lékaře Mortimera Granvilleho (Hugh Dancy) se odehrává ve viktoriánské Anglii. Pokrokovému Mortimerovi vadí, že většina nemocnic ignoruje nejnovější lékařské teorie a výzkumy a nadále léčí pacienty pomocí pijavic a pouštěním žilou. Když ho vyhodí z posledního místa, skončí jako zaměstnanec Dr. Roberta Dalrympleyho (Jonathan Pryce), který se specializuje na léčbu žen trpících „hysterií“.

Ženy v běhu

iPrima filmy online

Věra, matka tří dcer, prožila s manželem báječný život a je rozhodnutá splnit jeho poslední přání – zaběhnout maraton. Trasu si jednoduše rozdělí a zdolají ji jako rodinná štafeta. Žádná z nich sice dosud neuběhla ani metr a všechny řeší svoje problémy, ale mají trenéra a plán. Komedie režiséra Martina Horského o ženách, které běží štěstí naproti.

Kde sledovat další filmy online a zdarma?