Očekávané originální Netflix filmy příštích dvou měsíců

originální netflix filmy

Jestli Netflixu letos něco chybí, tak to jsou dobré filmy. Originální tvorba streamovacího giganta momentálně trochu tápe, ale co není, může být. V září a říjnu se totiž dočkáme velmi zajímavých filmů (a ve zbytku roku pak mnoha dalších).

Asi to ukončím

Přestože si není vztahem úplně jistá, vypraví se (Jessie Buckley) se svým přítelem (Jesse Plemons) na farmu, která patří jeho rodině. Sněhová bouře jim nedovolí vyjít ven a ona musí trávit čas s Jakeovou matkou (Toni Collette) a otcem (David Thewlis). Postupně začíná zpochybňovat všechno, co si do té doby myslela, i to, jak vnímala svého přítele, sebe samu a celý svět. Adaptace a režie se ujal Charlie Kaufman (Věčný svit neposkvrněné mysli). (Premiéra 4. září na Netflixu)

Chůva na zabití: Krvavá královna

Dva roky potom, co porazil satanistický kult vedený chůvou Bee, se Cole snaží zapomenout na minulost a soustředí se na to, aby přežil střední. Jenže když se jeho staří nepřátelé nečekaně vrátí, musí Cole tyhle síly zla ještě jednou přelstít. (Premiéra 10. září na Netflixu)

Ďábel

V končině známé jako Knockemstiff a v okolních lesích se kolem mladíka Arvina Russela (Tom Holland), který se snaží ochránit sebe i svoji rodinu proti dotírajícím temným silám, shlukují podivné existence − bezbožný kazatel (Robert Pattinson), zvrácený pár (Jason Clarke a Riley Keough) a křivácký šerif (Sebastian Stan). Ďábel režiséra Antonia Campose se odehrává v Ohiu v období mezi druhou světovou a vietnamskou válkou a líčí poutavý, ale děsuplný příběh mikrosvěta, ve kterém stojí spravedliví proti prohnilým. (Premiéra 16. září na Netflixu)

Enola Holmesová

Ve filmu bude mladičká Enola Holmes pátrat tam, kde její bratři Mycroft s Sherlockem zklamali. A nepůjde o nějaký malý případ! Hlavním motivem bude totiž zmizení Enoliny matky. Tu ztvární Helena Bohnan Carter (tato slavná herečka rovněž není v produkci Netflixu nováčkem – znát ji můžeme jako princeznu Margaret ze seriálu Koruna). Sherlocka si tentokrát zahrál Henry Cavill. (Premiéra 23. září na Netflixu)

The Boys in the Band

Příběh o skupince homosexuálů, která se ocitne v roce 1968 na newyorském narozeninovém večírku, aby pořádně zapařila. Na scéně se ale objeví člověk, který pokazí celou zábavu. V hlavních rolích se představí Jim Parsons a Zachary Quinto. (Premiéra 30. září na Netflixu)

Čtyřicetiletá verze

Čtyřicetiletá verze je příběh neúspěšné newyorské spisovatelky, která se rozhodne zachránit svoji uměleckou dráhu a stane se raperkou… ve čtyřiceti! (Premiéra 9. října na Netflixu)

Chicagský tribunál

Zdroj: Netflix

Demokratický sjezd v Chicagu roku 1968 naruší parta protiválečných demonstrantů pod vedením Abbieho Hoffmana a v Americe znovu propukají debaty. Je vhodné proti válce demonstrovat násilnostmi? (Premiéra 16. října na Netflixu)

Rebecca

Zdroj: Netflix

Naivní dívka se bláznivě zamiluje do bohatého vdovce. Po svatbě se nastěhuje na jeho rodinné sídlo, ale nedokáže uniknout všudypřítomnému stínu jeho zesnulé první ženy. V hlavních rolích mysteriózního dramatu se představí Lily James a Armie Hammer. (Premiéra 21. října na Netflixu)

Až na Měsíc

Animovaný snímek Až na měsíc sleduje třináctiletou dívku Fei Fei, která se rozhodne postavit kosmickou loď, aby se mohla setkat s mytickou měsíční bohyní Chang’e. Doprovázená věrným přítelem králíčkem a originálními písněmi, zažívá největší dobrodružství svého života. Režisér Glen Keane je legendární oscarový animátor studia Disney. (Premiéra 23. října na Netflixu)