Kde najdu mp3 ke stažení zdarma

mp3 ke stažení zdarma

Stahování jednotlivých mp3 písniček už není tolik populární, jako tomu bylo v minulosti. V současnosti upřednostňujeme „mp3 ke stažení zdarma“ skrze Spotify a další hudební streamovací služby.

mp3 ke stažení zdarma jako ztráta času

Vyhledávání jednotlivých a nelegálně pořízených mp3 souborů dnes už prostě není v módě. Dnes můžete v neomezené míře stahovat hudbu ve vysoké kvalitě třeba na streamovací službě Spotify. Jde sice o službu placenou, ale nabídka hudby je opravdu neskutečná a rovnat se jí snad může jen videodatabáze Youtube. A co víc, prvních 60 dní na Spotify můžete mít zcela zdarma. Mp3 ke stažení zdarma má tak svého nového krále.

„Mp3 ke stažení zdarma“ na Spotify není stahování mp3 souborů v tom pravém slova smyslu. Ve skutečnosti stahujete hudební soubory, které je schopná přehrát pouze služba Spotify. Ať už v aplikaci pro počítače nebo třeba mobilní telefony. Velikost jednotlivých souborů je pak závislá na kvalitě hudby, kterou si zvolíte v nastavení Spotify. S premium účtem zdarma na 60 dní můžete poslouchat staženou hudbu v offline módu.

Spotify pochopitelně není jedinou hudební službou, která umožňuje stahování hudby. Vřele můžeme doporučit Apple Musice v aplikaci iTunes a pokud neřešíte data, písničky lze poslouchat, ale také stahovat, přímo z Youtube. Ten dokonce nedávno spustil Youtube Music, který si možná také oblíbíte. Za zmínku rozhodně stojí aplikace Tidal a Deezer, které umí streamovat hudbu v CD kvalitě.