Kde najít filmy ke stažení zdarma

Kde najít filmy ke stažení zdarma

Je vůbec možné najít filmy zdarma ke stažení? Samozřejmě. V tomto přehledu se podíváme na nejrůznější zákoutí českého internetu, která nabízí filmy ke stažení, zdarma a legálně.

Filmy ke stažení zdarma na Youtube

Funkce stahování filmů na Youtube sice není, to ale neznamená, že by to nešlo. Pokud skloubíte šikovný plugin pro internetový prohlížeč a legální nabídku filmů online právě na Youtube, můžete stahovat nabízené tituly naprosto bez omezení. Plugin pro prohlížeč ale není jedinou možností. Zkusit rovněž můžete některé internetové stránky, které stahování videí z Youtube nabízí. Stačí hledat.

Filmy česky ke stažení zdarma na Youtube

Zdroj: Filmy česky a zadarmo

Oblíbeným místem, kde na Youtube sledovat filmy, je stránka Filmy česky a zadarmo. Pravidelně aktualizovaná nabídka a na výběr více legálních titulů, než byste čekali. Za stránkou, odkud lze stahovat filmy díky našemu návodu, stojí Magic Box a Bioscop.

Filmy v češtině na Youtube

Zdroj: Filmy v češtině

Tvůrci Filmů v češtině na Youtube už sice nejsou aktivní (poslední přidaný titul před rokem), nabídka filmů, které můžete i stahovat, je ale obstojná. Na výběr filmu v nouzi je tento kanál ideálním pomocníkem. Rozhodně ale doporučujeme prozkoumat i jiná místa.

Česká filmová klasika na Youtube

Zdroj: Česká filmová klasika

Zatímco předešlá stránka skomírala na aktualizacích, Česká filmová klasika žije a kanál servíruje několik snímků týdně. Pokud toužíte po stažení některých z více či méně známých českých filmů, víte kde hledat. Nás osobně nabídka příjemně překvapila.

KoukeYTe – celé filmy zdarma na Youtube

Zdroj: KoukeYTe – celé filmy zdarma

Nabídka filmů zdarma (a ke stažení) od Bontonfilmu. Zajímavé tituly, o kterých jsme v minulosti ani neslyšeli a zároveň i ty, za které jsme rádi. Poslední nahraný film byl uvedený před měsícem, a tak doufáme, že se dalších dočkáme i v budoucnu.

Filmy ke stažení na Netflixu

Zdroj: Netflix

Ano, filmy ke stažení zdarma nabízí také Netflix. Ze všeho nejdřív ale budete potřebovat třicetidenní zkušební verzi, která se aktivuje automaticky po vytvoření účtu. Celý měsíc tak máte možnost stahovat filmy z Netflixu pomocí nedávno přidané funkce. Tu ovšem nenaleznete u všech dostupných filmů, což je celkem škoda. I tak ale můžete mít své oblíbené pořady a tituly stále s sebou. Výhodné třeba na tabletu nebo mobilu. Podmínkou je totiž nainstalovaná aplikace Netflix.

Filmy ke stažení na HBO GO

Zdroj: HBO GO

Stejně jako Netflix, i HBO GO můžete mít zadarmo. Sice jen první týden od registrace na službě, ale pokud ji potřebujete vyzkoušet nebo stáhnout si filmy na dovolenou, aplikace HBO GO Vám dovolí stahovat filmy i seriály a mít je neustále po boku. Funkci stahování používáme třeba na dlouhé cesty autem, kde nemáme Wifi.

Stahujte zdarma odkudkoliv

Pokud jste bedlivě nastudovali, jak stahovat filmy z Youtube, velmi podobným způsobem můžete stahovat filmy a další videa z jakýchkoliv internetových stránek, jen s odlišným pluginem nainstalovaným ve vašem prohlížeči. Tentokrát doporučujeme třeba Video Downloader Plus nebo Video Downloader pro Chrome. Jakmile spustíte film, nainstalovaný plugin by Vám automaticky měl nabídnout soubory ke stažení.

Televize Seznam

Zdroj: Televize Seznam

Česká „alternativa“ Youtube nabízí hromadu videí, pořadů a také filmů od distribuční společnosti Aerofilms. Ta je většinou zárukou kvality a samotná nabídka rozhodně neurazí. Doporučené pluginy by zde měly fungovat bez problémů. A pokud nebudou, zkuste najít jiné. Je jich fakt hodně.

iVysílání

Zdroj: iVysílání

Česká televize v digitálním provedení. Slušná nabídka pořadů, ale také filmů. Některé jsou sice nedostupné kvůli autorským právům, většinou Vás služba ale nezklame. Ideální místo pro diváky všech kanálů veřejnoprávní stanice.

iPrima

Zdroj: iPrima

Velký posun v nabízeném materiálu dokonala také televize Prima. Nabídka filmů, která běžela „v bedně“ je také dostupná právě zde. Občas haprující reklamy jsou už zřejmě minulostí a tak iPrimu můžeme směle doporučit.

Mall.tv

Zdroj: Mall.tv

Mladá internetová televize dala divákům už několik nezapomenutelných originálních seriálů a rozhodla se také nabízet filmy. Ty sice nejsou ke stažení, jak asi čekáte, problém by ale měly vyřešit pluginy pro stažení video souborů. Filmů je málo, ale kvalita převyšuje kvantitu.