Kde sledovat pořad Prostřeno online

Prostřeno online

Oblíbený pořad Prostřeno vysílá televize Prima každý všední den. Kde sledovat Prostřeno online, pokud jste jej nestihli na obrazovkách?

Sledujte Prostřeno online na iPrima

Nejnovější epizody pořadu Prostřeno! můžete sledovat zdarma na stránkách iPrima. Jednotlivé díly online jsou zde seřazeny podle dne vysílání, tedy od pondělí do pátku. Žádná jiná služba Prostřeno online nenabízí.

Na stránkách iPrima se diváci mohou také zapojit do online hlasování o nejlepšího kuchaře a hostitele týdne. Na videotéce také najdete rozhovory se soutěžícími, recepty a další bonusy, které se do televize nevejdou. V Prostřenu se objevila také řada známých osobností ve speciálních epizodách.

Prostřeno běží na obrazovkách již od roku 2010. Za tu dobu televize Prima odvysílala nespočet epizod, a mezi nimiž se najdou i takové, které se jen tak nezapomenou. Nejnovější epizody se v televizi vysílají každý všední den v 17:50. Online jsou k dispozici posléze.

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE!!! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun!