Kde sledovat seriál Ordinace v růžové zahradě online

Ordinace v růžové zahradě online

Ordinace v růžové zahradě neboli „Růžovka“ je seriál televize Nova, který můžete sledovat na obrazovkách nebo online na internetu. Kde přesně?

Ordinace v růžové zahradě online na Nova Plus

Nekonečný seriál Ordinace v růžové zahradě můžete sledovat online na službě Nova Plus. Ta nabízí online zhruba posledních deset epizod zcela zdarma. Ostatní epizody Ordinace v růžové zahradě jsou za příplatek dostupné na obsáhlejší adrese Voyo.

Ordinace v růžové zahradě online na Voyo

Sledovat Ordinaci v růžové zahradě online na Voyo má své výhody. Voyo zde nabízí všech šestnáct sérií online a spousty dalších seriálů a pořadů Novy za měsíční předplatné 159 korun. K dispozici jsou také online epizody Ordinace v růžové zahradě, které ještě nebyly odvysílány v televizi.

Růžovka se vysílá téměř nepřetržitě již od roku 2005. Aktuálně běží šestnáctá série a seriál stále patří k nejsledovanějším večerním pořadům v Česku. Nebrání tomu ani hrůzostrašné hodnocení na Česko-slovenské filmové databázi, které ukazuje pouhých 13 procent a jde tak o 71. nejhorší seriál na světě všech dob.

Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí…