Nejnovější MasterChef Česko online

MasterChef Česko online logo

MasterChef Česko je oblíbená kulinářská show, kterou můžete sledovat online nebo v televizi. Tento článek představí místa, kde MasterChef Česko sledovat online a neutratit za to ani korunu.

MasterChef Česko online

MasterChef Česko online

MasterChef Česko můžete sledovat online a zdarma na službě Nova Plus, kde naleznete aktuální řadu zcela zdarma včetně bonusových rozhovorů se soutěžícími. MasterChef Česko online na Nova Plus je na rozdíl od jiných pořadů kompletně zdarma a nemusíte si tak za sledování show připlácet na Voyo.

MasterChef Česko online na Voyo

MasterChef Česko online

Sledování MasterChef Česko online na placené službě Voyo má své výhody. Kromě současné série pořadu zde totiž můžete sledovat i čtvrtou sérii MasterChef z minulého roku. Předešlé řady reality show MasterChef Česko zde bohužel nenajdeme. Sledování pořadů na Voyo vyjde na 159 korun měsíčně, první týden ale máte zcela zdarma.

Co je MasterChef

MasterChef je kulinářská show, ve které soupeří desítky amatérských kuchařů o titul MasterChef. Ten zaručuje velkou finanční odměnu, vlastní kuchařku nebo místo v prvotřídní restauraci. Soutěž pochází z Velké Británie a na televizních obrazovkách je k vidění již od roku 1990. Televizního formátu, který známe dnes, se soutěž MasterChef dočkala v roce 2005. MasterChef se vysílá ve více jak čtyřiceti zemích světa.

MasterChef Česko

Televize Nova odvysílala první díl MasterChefa v říjnu roku 2015. V porotě se tehdy objevili kuchaři Marek Raditsch, Marek Fichtner a Miroslav Kalina. Nova právě vysílá již pátou řadu, obliba této reality show však není zrovna ukázková. Změna vysílacích časů a osamocení se od slovenské Markízy po první sezóně hovoří za vše.

Popularita soutěže

Popularita kulinářské show ve světě je opravdu velká. Svědčí o tom i fakt, že MasterChef se dostal až na mobilní zařízení ve stejnojmenné videohře. Současnou ikonou této soutěže je světoznámý kuchař Gordon Ramsey, který rovněž provází dětskou variací soutěže. Tu můžete sledovat třeba na programu České televize.