Mezi Netflix filmy se nevybírá snadno

Netflix filmy

Jste mezi Netflix filmy noví a jednoduše nevíte, kudy kam? Pomůžeme Vám se zorientovat a vybrat Netflix filmy, které byste měli vidět v první řadě. Posvítíme si na filmy z originální produkce, ale šanci dostanou také ostatní filmy, které Netflix momentálně nabízí.

Netflix filmy z originální produkce

Netflix filmy z originální produkce od roku 2015

Netflix uvedl svůj první film v roce 2015 (Bestie bez vlasti). Od té doby přinesl divákům celou plejádu filmů různých žánrů a kolísavé kvality. Originální tvorbě se za posledních pět let opravdu dařilo, jak uvidíte v nabídce filmů, které byste na Netflixu neměli minout.

Díra: Nejpozoruhodnější a nejnechutnější

Netflix filmy nabízí poměrně nechutný thriller Díra

Vězni v horních patrech se najedí lépe než ti dole, na které zůstanou jen zbytky. Jeden muž se snaží prosadit změnu, aby všichni měli dostatek. Mezi Netflix filmy jeden z nejpozoruhodnějších počinů.

Dva papežové: Nejcharismatičtější duo

Netflix filmy nabízí herecký koncert Dvou papežů

Mezi papežem Benediktem XVI. a budoucím papežem Františkem vzniká překvapivé přátelství a v katolické církvi dochází ke zlomovému bodu. Povinnost mezi Netflix filmy.

El Camino: Nejlegendárnější pokračování

Netflix filmy představily pokračování Perníkového táty

Návrat kultovního seriálu Breaking Bad, který patří mezi nejlepší seriálová díla historie (původně pod hlavičkou AMC), vzal Netflix ve velkém.

Irčan: Klasika na Netflixu

Netflix filmy mají hvězdou gangsterku

V kritiky uznávaném filmu Martina Scorseseho nájemný zabiják Frank Sheeran (Robert De Niro) vzpomíná na tajemství, která střežil jako věrný člen zločineckého klanu Bufalinových. Klenot mezi Netflix filmy.

Roma: Oscarovka mezi Netflix filmy

Netflix filmy nabízí oscarové Roma Alfonse Cuaróna

Zatím nejosobnější projekt oscarového režiséra a scenáristy Alfonsa Cuaróna (Gravitace, Potomci lidí, Mexická jízda), film Roma, sleduje dívku Cleo (Yalitza Aparicio), která pracuje v domácnosti středostavovské rodiny ve čtvrti Roma v Mexico City. Netflix filmy mají nejúspěšnější film roku 2018.

Vyproštění: Nejakčnější na Netflixu

Nejakčnější podívaná mezi Netflix filmy

Neohrožený žoldák se pouští do nejnebezpečnější mise kariéry. Má zločineckému bossovi zachránit uneseného syna. V nejakčnějším Netflix filmu hraje Chris Hemsworth, hvězda Marvel filmů.

Netflix filmy odjinud

Netflix točit filmy umí, ale bez nabídky filmů, které nemají nálepku Netflix Originals, by to nešlo. Nabídka Netflix filmů se výrazně liší v každé zemi, ale to nás teď nezajímá. Pojďme se podívat na to nejlepší, co právě teď můžeme vidět na „českém“ Netflixu.

Baby Driver: Akční pecka mezi Netflix filmy

Netflix filmy představují akční pecku Baby Driver

Talentovaný mladý řidič (Ansel Elgort), který zajišťuje zločincům únik z místa činu, je ve své práci tím nejlepším z oboru i díky hudbě, kterou si během ní pouští. Nejlepší akční film roku 2017.

Gladiátor: Ridley Scott na Netflixu

Netflix filmy nabízí jeden z nejslavnějších filmů všech dob

Římský generál Maximus (Russell Crowe) opět dovedl své legie k vítězství na bitevním poli. Válka je vyhrána a Maximus sní o domově. Nepřeje si nic jiného, než se vrátit k ženě a svému synovi. Legendární film Ridleyho Scotta mezi největšími hity na Netflixu.

Kmotr: Mafiánská trilogie mezi Netflix filmy

Mezi nejlepší Netflix filmy patří trilogie Kmotr

Gangsterské drama Kmotr, natočené podle stejnojmenného bestselleru Maria Puza, patří mezi přelomová díla tzv. Nového Hollywoodu, a to jak komerčně, tak umělecky.

Vlk z Wall Street: Další Scorseseho hit

Netflix filmy ukořistili Vlka z Wall Street

Film Vlk z Wall Street přináší podívanou z doby, kdy na Wall Street vládla pravidla Divokého Západu. Jen místo pistolníků na koních se tu prohánějí jachty a nahé blondýny a místo prachu nad prérií víří vzduchem bankovky. Netflix filmy ulovili dalšího Scroseseho.

Nespoutaný Django: Western podle Tarantina

Netflix filmy obohacuje jeden z nejlepších filmů Tarantina

Kultovní režisér Quentin Tarantino natočil jižanské drama z období před vypuknutím Občanské války, jehož hlavním hrdinou je otrok Django.

Jak hledat další skvělé Netflix filmy

Jak vidíte, skvělých Netflix filmů nabízí největší streamovací služba na světě opravdu požehnaně. Seznam nejlepších bychom mohli rozepsat na obsáhlou encyklopedii, jenže to by nebylo moc praktické. Teď Vám ukážeme, jak jednoduše najít další opravdu výborné filmy, o kterých jste ani nevěděli, že je Netflix nabízí.

Hledejte režiséra mezi Netflix filmy

Vyhledávání na Netflixu je zázračné
Vyhledávání na Netflixu je zázračné

Nejjednodušší možnost, jak najít kvalitní filmy na Netflixu. Zadejte do vyhledávání jméno jakéhokoliv věhlasného režiséra, a Netflix se již postará. Jako příklad jsme použili Quentina Tarantina. Výsledek hledání nabízí jednak jeho vlastní filmy, ale také filmy, které k němu mají nějakým způsobem blízko.

Hledejte film pod lupou

Netflix filmy a jejich vyhledávání opět nezklamalo

Zadejte do Netflix vyhledávání název jakéhokoliv filmu, který máte v oblibě a Netflix se postará i v tomto případě. Jako příklad jsme tentokrát použili Město (Bena Afflecka) a ačkoliv se film na českém Netflixu neobjevuje, vyjela nám nabídka podobných titulů.

Hledejte tituly podle skrytých žánrů

Netflix má skrytou nabídkou filmových žánrů

Netflix filmy se třídí podle žánrů. Na samotném Netflixu máte k dispozici zhruba jednadvacet žánrů k výběru, je jich ale podstatně víc. Seznam všech skrytých kategorií, žánrů a subžánrů Vám pomůže odhalit třeba služba Netflix Hidden Codes.

Rozšíření nabídky Netflix filmů

Ještě větší výběr Netflix filmů

Pokud se Vám stále zdá, že filmů na Netflixu je málo, přepněte si svůj profil z češtiny do angličtiny. Netflix nabídka se rozroste o filmy, které nemají českou podporu. V tomto případě Vám pomůže plugin pro internetové prohlížeče nazvaný Super Netflix. Ten umí vyhledat titulky a během několika minut je přidat do kteréhokoliv filmu.

Pokračuj na Nejlepší Netflix filmy všech dob | nebo zjisti, Jak na Netflix zdarma