Kdy bude film Noví mutanti online

noví mutanti online film

Film Noví mutanti nebude online dříve jak v prosinci tohoto roku. X-menovský horor se nakonec nevzdal a internetovou premiéru odložil ku prospěchu premiéry v kinech. Kdy a kde budou Noví mutanti online?

Dlouho to vypadalo, že se Nových mutantů snad ani nedočkáme. Několikrát odložený film nakonec dorazil do kin a příchod na VOD je tak zatím v nedohlednu. Po vzoru předchozích X-Men filmů se však dá vydedukovat, že by Noví mutanti mohli vyjít online za čtyři měsíce od kino premiéry. Noví mutanti online (Disney+, iTunes, další služby VOD) zatím nejsou v plánu.

Čtyři mladé mutanty drží v odlehlé nemocnici dr. Cecilia Reyesová za účelem jejich psychiatrického pozorování. Je přesvědčená, že tito mladí lidé představují nebezpečí sami sobě a celé společnosti. Má je neustále na očích a snaží se je naučit ovládat jejich mutantní schopnosti. Když se však osazenstvo rozroste o Danielle „Dani“ Moonstarovou, začnou se v nemocnici dít zvláštní věci. Pacienty začnou ovládat halucinace a vzpomínky z minulosti. Nepotrvá dlouho a jejich mutantní schopnosti – a vzájemné přátelství – podstoupí zkoušku, při které budou muset svést bitvu o to, aby vyvázli živí.

Snímek vychází ze stejnojmenné komiksové série, vytvořené v osmdesátých letech scénáristou Chrisem Claremontem (muž, který znovu proslavil X-Meny, stvořil řadu oblíbených charakterů a napsal kupříkladu takovou klasiku, jakou je Phoenix sága) a kreslířem Bobem McLeodem. Film natočil režisér Josh Boone.

V kinech hrají od 27. srpna 2020.

Noví Mutanti