Kde najdu film Avengers: Endgame online

Avengers Endgame online

Avengers: Endgame jsou velkolepým završením dvaadvacetidílné série filmů, které můžete sledovat online hned na několika místech současně. Pojďme se podívat, kde jsou poslední Avengers online.

Film Avengers: Endgame je online přímo zde

Avengers: Endgame jsou aktuálně dostupní online na několika streamovacích službách. Hledat online je můžete předně na HBO GO, iTunes a Rakuten. Pokud na některých službách již nejsou, doporučujeme zavítat na Netflix, O2TV, Vodafone TV nebo si počkat, dokud nebude videotéka Disney+ dostupná v Česku. Na Google Play jsou online bez českých titulků.

Největší film studia Marvel je pokračováním Avengers: Infinity War. Film je již 22. dílem série filmů, která je označována pod názvem Marvel Cinematic Universe (MCU). Avengers: Endgame, stejně jako ostatní marvelovky, spadají pod giganta zábavního průmyslu jménem Disney. Avengers: Endgame online jsou již od září minulého roku.

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder.