Pokračování Avatara: Herci posílají pozdrav z vodní nádrže

Postprodukční práce na čtyřech pokračování Cameronova Avatara se už brzy opět rozjedou. Mezitím se na oficiálním Twitteru objevila nová fotka s ústřední dvojicí.

Dokončovací práce na druhém Avatarovi na Novém Zélandu přerušila pandemie koronaviru, během několika dní se však tvůrci očekávaného velkofilmu opět vrátí do studií. Právě z nich pochází nejnovější zveřejněná fotka na Twitteru. Sam Worthington, Zoe Saldana a nové posily Kate Winslet a Cliff Curtis na ní natáčí scény v obří vodní nádrži. Zajímavá momentka může být stará už několik měsíců, protože samotné natáčení avatařích sequelů skončilo už v listopadu 2018.

James Cameron nedávno prohlásil, že do role ústředního padoucha se vrátí Miles Quaritch v podání Stephen Langa, a to ve všech plánovaných pokračováních. V dalších rolích se objeví třeba Vin Diesel a překvapivě Sigourney Weaver.

Avatar 2 by měl vzít kina útokem 17. prosince 2021, přičemž další pokračování pak vždy s dvouletým rozestupem. Podle plánu tedy uvidíme Avatara 5 v roce 2027.

Zdroj: Twitter
Nádrž detailně. Zdroj: Avatar Wiki
Zdroj: Avatar Wiki
Vrátí se Sigourney Weaver i Joel David Moore