Becky: Nacista jde po malé holce, ta je ale připravena poprvé zabít

Herec Kevin James je známý pro své komediální role a výstupy, proto je pro většinu diváků a fanoušků překvapení, že roli hlavního padoucha ve filmu Becky ztvárnil právě on. Už jen z traileru je vycítit opravdové napětí a nenávist z jeho role nacisty, který jde po malé holce, jenž si rozhodně nic nenechá líbit.

Becky je mladá holka, která se právě dostala do rebelského období. To, co touží dělat nejméně, je trávit čas se svými rodiči, bohužel otec ji k tomu šanci nedá a bere ji s sebou na rodinný víkend k chatě u jezera. To, co ale všechny vyděsí a překvapí, je nečekaná návštěva zločinců vedené nacistou Dominickem. Becky vše sleduje zpovzdálí a v hlavě se jí rodí plán na dokonalou pomstu pro každého zločince v domě, i kdyby měla poprvé v životě zabít.

V hlavní roli Becky se představí mladá začínající herečka Lulu Wilson, která má s hororovými žánry nějaké zkušenosti. Objevila se například v hororech Ouija: Zrození zla nebo v pokračování Annabelle 2. Jak již bylo řečeno, jejího největšího nepřítele ztvárnil komediální herec Kevin James, jenž se proslavil rolí Policajta ze sámošky nebo filmem Když si Chuck bral Larryho. Když se podíváme na jeho hereckou filmografii, tak by se dalo říct, že snímek Becky je jeho první vážnější rolí. Mezi dalšími se ve filmu objeví například Joel McHale, Amanda Brugel, Robert Maillet nebo Ryan McDonald.

Snímek vychází na VOD od 5. června 2020.

Zdroj: Quiver Distribution