Shirley: Elisabeth Moss je psychicky narušená spisovatelka hororů

Filmová společnost Neon zveřejnila oficiální trailer k novému snímku Shirley. Elisabeth Moss ztvárnila hlavní roli zoufalé a psychicky narušené spisovatelky, která k inspiraci svého příběhu zneužije návštěvy zamilovaného páru.

Shirley Jackson je proslulá spisovatelka hororových příběhů, která se právě zadrhla při psaní svého dalšího mistrovského díla. Z její nekomfortní zóny ji vyvede novomanželský pár, jenž se přistěhuje k nim do domu. Díky novému přírůstku se Shirley dostává dostatečná inspirace. Hlavně s pomocí svého manžela, jenž sdílí stejnou touhu po děsivých a hororových příbězích. Samotní novomanželé se všemi odpoledními drinky a úsměvy z každé strany netuší, co za hrůzy a pasti je v tom domě můžou čekat.

Hlavní roli si zahrála herečka Elisabeth Moss, jenž je známá převážně ze seriálu Příběh služebnice nebo díky své poslední roli v thrilleru Neviditelný. Jejího manžela si zahrál Michael Stuhlbarg, herce převážně vedlejších rolí si můžete pamatovat z filmu Muži v černém 3, Příchozí nebo Jasmíniny slzy. Dále si ve filmu zahráli mladí herci Odessa Young a Logan Lerman. Za režií stojí režisérka Josephine Decker. Snímek si odnesl nominace na filmovém festivalu v Berlinale či Sundance.

Shirley bude k dispozici na VOD od 5. června 2020.

Zdro: Neon