Impact Event: Béčkový horor o konci světa a kanibalismu

I když Hollywood velkou měrou paralyzovala současná situace týkající se koronaviru, naštěstí tvůrcům nic nebrání ve zveřejňování nových trailerů k chystaným filmům. A už vůbec to není překážkou pro nízkorozpočtové horory jako Impact Event, jehož postprodukce se trochu pozdržela. Nyní ale filmové studio Wild Eye Releasing konečně zveřejnilo trailer a snímek vydalo.

Apokalypsa se blíží. K zemi se řítí obrovský objekt, který se má srazit s naší planetou. A jak by se dalo čekat, lidé zprávy o blížícím se konci světa neberou vůbec dobře. Rozpoutává se boj nejen o suroviny, ale také o poslední útočiště a z lidí se nekontrolovatelně stávají zabijáci, kteří by pro záchranu svého života obětovali i vlastní rodinu. Šílenství však nabírá na obrátkách, když se většina z nich začne schovávat ve starém zábavním parku.

B. Luciano Barsuglia je kalifornský tvůrce, který si ozkoušel hned několik filmových profesí. Od herce přes střihače, producenta a scénáristu se postupně propracoval až na režisérské křeslo. Zatím ale neměl štěstí na průlomový film, mezi jeho nejznámější snímky zatím tedy patří Dr. Jekyll and Mr. Hyde z roku 2017 nebo Zombie Farm z roku 2007.

V hlavní roli uvidíme australského herce Vernona Wellse, jehož filmovým debutem byla malá role ve filmu Šílený Max 2 z roku 1981, následně se objevoval pouze v béčkových hororech. Dále pak uvidíme Richarda Grieca, Michaela Berrymana nebo Margaret O’Brien.

Film je divákům k dispozici od 7. dubna 2020.

Zdroj: Wild Eye Releasing