Hobbs a Shaw 2: Pokračování ze světa Rychle a zběsile je na cestě

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw byl úspěšný a celkem povedený akční spin-off známé (a nekončící) série plné adrenalinu a po čertech rychlých aut. Není proto divu, že pokračování tak bylo skoro jisté. Nu a nyní je to oficiální! Co vše o filmu prozradila jeho hlavní hvězda a producent v jedné osobě – Dwayne Johnson?

Johnson tuto informaci uvedl během instagramového streamu. U projektů, do nichž je zainteresován, to tak ostatně bývá. Řekl, že připravují nový snímek s Hobbsem a Shawem a že je ze samotných příprav nadšený, jen je třeba doladit směr, kterým se snímek vydá. Scénář tak pravděpodobně ještě není dopsaný.

Ve světě, kde neplatí pravidla prosté fyziky, jsme se posledně stali svědky příběhu, v němž se dva dříve nesmiřitelní nepřátelé; agenti Shaw (Jason Statham) a Hobbs (Dwayne Johnson) vlivem okolností dali dohromady při střetu se záporákem s tváří Idrise Elby. Vše je proto zřejmě na dobré cestě. Samozřejmě je vzhledem k současné situaci otázkou, kdy se druhého dílu, navazujícího na veleúspěšnou sérii dočkáme. A to zejména proto, že  premiéra devátého dílu hlavní série Rychle a zběsile už byl kvůli koronaviru posunuta