Night Monkey: Když si Sony utahuje z Disneyho

O tom, že Spider-Man již není součástí MCU víme a samozřejmě nás to docela mrzí. Zejména díky povedenému Daleko od domova, který měl navíc i velmi zajímavý cliffhanger v samotném závěru, kde se prostě počítalo s dalším snímkem. Na ten tedy nedojde. Nebo ne jak se plánovalo. V reakci na tuto informaci začala po internetu kolovat řada vtipů a memů. Nu a zdá se, že u Sonyho mají docela smysl pro humor.

V souvislosti s vydáním Spider-Man: Daleko od domova na Blu-ray a DVD vydalo studio na svém YouTube účtu speciálně upravený a sestříhaný trailer na Night Monkey. Jedná se o Spideyho alter-ego, které na základě jeho černého „stealth“ kostýmu ve filmu vymyslel jeho kamarád Ned. A jelikož Marvel Studios a potažmo tedy Disney již na Spideyho ve filmu nemají práva, týkala se řada zmíněných fanouškovských memes právě toho, že Marvel vydá film s novým hrdinou – zmíněným Night Monkeym.

Když se studia nedohodla, je dobře, že alespoň umí pohlédnout na to vše s humorem, když už nic jiného. Jen škoda, že to nevyšlo na apríla, to by opravdu stálo za to. Pravděpodobně se jedná o vtip, nebo dokonce obdobu zdviženého prostředníčku. Spidey bude mít své vlastní universum a spekuluje se o tom, že by se mohl objevit už v chystaném pokračování Venoma. Trailer na „Night Monkey“ se nese v temnějším duchu než celá dosavadní reklamní kampaň na Daleko od domova, což může trošku odrážet všechny události posledních týdnů. Tak či tak, trailer je zde a Spideyho na nosičích si můžete užít už od 1. října.