Terminátor: Temný osud: První trailer na pokračování T2 je tady!

Je to tak. Tim Miller z pozice režiséra a James Cameron jakožto producent se rozhodli naservírovat nám plnohodnotné pokračování druhého Terminátora, čímž vlastně budou všechny dosavadní filmy, jež po T2 následovaly tak nějak smazány. Krom nového obsazení se vrací staří známí Arnold Schwarzenegger a Linda Hamilton. Snímek má velké ambice. A jak vypadá v první upoutávce? Podívejte se na trailer níže!

Jak už bylo řečeno, nad projektem má režijní dohled Tim Miller (ten natočil zejména prvního Deadpoola) a jako producent se na snímku podílí sám tvůrce Terminátora – James Cameron. Na scénáři se pak podílí trio v podobě Joshe Friedmana, Davida S. Goyera a Justina Rhodese.

Cameron podle všeho nechce nechat vlastní značku spát, i přesto že všechny dosavadní pokusy o restart značky (včetně toho posledního) skončily docela neslavně a pokud někdo dá na můj názor, řekl bych že robotickým zabijákům z budoucnosti prostě došla pára. A to prvního i druhého Terminátora řadím mezi své nejoblíbenější filmy vůbec a nový, opravdu povedený film této řady bych viděl rád… Ale krom dua starých bardů mi nové obsazení upřímně nějak nesedí. Zvláště tedy s blonďatou osobou, jež se zdá být Terminátorem, ale strach z ní opravdu nejde a působí spíš jako vystřižená z nějaké parodie…

Snímek má být uveden do kin letos v říjnu. Má jít o první část chystané trilogie.

Ve filmu Terminátor: Temný osud se představí Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Gabriel Luna, Diego Boneta, Alicia Borrachero, Lorna Brown, Natalia Reyes, a další. Hudbu složí Junkie XL.