Key and Peele a Keanu Reeves v Příběhu hraček 4

Příběh hraček patří k nejlepším a nejrevolučnějším animovaným filmům všech dob. O tom není sporu. Proto jsou očekávání nové, již čtvrté části opravdu velká. Po nedávno zveřejněném teaseru se nám dostává další zajímavé novinky s tímto chystaným projektem spojené. Hvězda trilogie Matrix, ale i třeba akčních pecek série John Wick; Keanu Reeves si v animáku taky vystřihne roli! A to není všechno! V druhém teaseru, který přinášíme níže, se představí slavné komediální duo Key and Peele, kteří v Příběhu hraček 4 ztvární plyšáky jménem Ducky a Bunny… 

O tom, že Reeves jedné z filmových postav propůjčí svůj hlas, promluvil poprvé herec, jenž namlouvá Buzze Rakeťáka, tedy Tim Allen, v talkshow Jimmyho Fallona. Zmínil, že jeho kolega má v Příběhu hraček 4 opravdu skvělou úlohu. Nu, tak se nechme překvapit.

Co se Keegana-Michaela Keye a Jordana Peeleho týče, populární komici zjevně ztvární duo komických pouťových plyšáků, kteří budou asi více než zdatně sekundovat dvojici v podání Buzze Rakeťáka (Tim Allen) a Kovboje Woodyho (Tom Hanks). To se dá usuzovat zejména proto, že v teaseru si utahují z Buzzovy legendární hlášky, ale ještě předtím dokonce boří čtvrtou stěnu reakcí na předešlý teaser…

Ve čtvrtém sequelu dnes už legendární pohádky jsou staří známí v čele s Woodym, Buzzem a Jessie majetkem nikoliv už Andyho, který odjel na vysokou, ale (jak víme ze závěru Toy Story 3) malé Bonnie. Právě v jejím pokoji se přivítají a seznámí s novými hračkami, konkrétně půjde zejména o neurotický charakter jménem Forky (tuto plastovou vidličku známe právě z teaseru, kde vyšiluje s tím, že není hračka). Okolo Forkyho se pravděpodobně bude točit velká část děje.

Čtvrtý Příběh hraček bude mít premiéru v létě 2019. Režie se tentokrát zhostil Josh Cooley, scénář napsal Stephany Folsom. V hlavních i vedlejších rolích se představí Tom Hanks, Patricia Arquette, Tim Allen, Joan Cusack, Laurie Metcalf, Annie Potts, Bonnie Hunt, John Ratzenberger, Wallace Shawn, Jodi Benson, Don Rickles, Blake Clark, Alec Medlock, Fred Tatasciore, Estelle Harris, Keanu Reeves a další.