Trailer #1: Vice (2018) – Christian Bale jako Dick Cheney

Společnost Annapurna Pictures vypustila do světa oficiální trailer na snímek Vice. Jde o autobiografický film o životě bývalého víceprezidenta Spojených států amerických, Dicka Cheneyho. Tohoto úspěšného politika a podnikatele neztvárnil nikdo jiný, než Christian Bale.

Cheney zastával úřad víceprezidenta v letech 2001-2009, tedy v prezidentském obdodí George W. Bushe. Členem sněmovny se stal už v roce 1979, aby se v dalším století stal nejmocnějším mužem planety. Významně se podílel na utváření světa, jak ho známe dnes.

Obsazení hlavní role už bylo zmíněno, na filmovém plátnu vedle Balea uvidíte také Amy Adams, a to v roli Cheneyho manželky. Ve filmu se objeví i další slavné tváře, například Steve Carrell, Sam Rockwell, Jesse Plemons nebo Alison Pill.

Důležité je zmínit i režiséra Adama McKeye. Ten se s Balem i Carrellem setkal při natáčení snímku Sázka na nejistotu, zatímco Amy Adams si zahrála v jeho filmu Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec. Na produkci Vice se podílí i Brad Pitt nebo Will Ferrell. A tak jestli vás příběh jednoho z nejmocnějších a nejkonzervativnějších mužů v USA zajímá, nebo se třeba jen těšíte na slavné tváře, stačí kliknout.