Trailer #1: Alpha Wolf (2018) – Další adept na největší bizár roku

Nestačil vám trailer na poslední Sharknado? Nezachránil to ani The Onania Club od režiséra Lidské stonožky? Pro vás, co se rádi trápíte, máme ultimátně precizní kousek nesoucí název Alpha Wolf.

Žádné obavy. Pokud se ptáte, kdy bude možné tento mistrovský kousek zhlédnout, obšťastníme vás naší odpovědí. Dočkáte se ho již tento rok, konkrétně 13. listopadu. A teď už vás bez jakýchkoliv dalších zbytečných protahování seznámíme s nadstandartně úchvatným dějem.

Romantický výlet, vínko a zábava. To je hlavním cílem zamilovaného páru. Avšak jak už bývá zvykem, v podobně koncipovaných filmech se pokaždé něco pokazí. Jak jste možná z názvu snímku předpověděli, objeví se i vlk. A nejen tak obyčejný vlk, vypadá to spíše na vlkodlaka! Náš hlavní protagonista bude totiž pokousán neznámým stvořením a následně začne fáze proměny. Syrové maso hlavnímu hrdinovi/záporákovi rozhodně cizí nebude. Nechybí ani hromada rozežraných lidských těl a toky krve.

Nebojím se tvrdit, že 99 procent našich čtenářů je již blahem bez sebe a nejnovějšího céčkového hororu od Kevina VanHooka se nemohou dočkat. Jestliže bych se měl pozastavit u onoho jména, asi bych vypíchl filmy… No… Asi žádný. Většina jeho pokusů se na Československé filmové databázi nevyšplhala ani na průměrných 50 %. Důvěru ale stále máme!