Trailer #1: The Onania Club (2018) – Nejnekorektnější film všech dob

Velice rád bych tento článek uvedl zajímavostí, která hlásá, že nový počin The Onania Club od režiséra a scénáristy trilogie Lidská stonožka, by měl být tím nejvíce nekorektním snímkem v historii filmu. Ihned tedy raději zvažte, zda se na trailer podívat. Mohl by vás totiž urazit.

Sám režisér/scénárista Tom Six si toho je bezprostředně vědom a rád tím svůj nový film prezentuje. V hlavních roli se ukáže Jessica Morris – 39letá herečka, která má s herectvím bohaté zkušenosti. Tím se vám ale nesnažíme podstrčit, že je kvalitní herečkou. Právě že naopak. I přesto si ale zahrála ve více než čtyřiceti filmech. Ani jeden bychom však na ČSFD s hodnocením vyšším než 70 % nenašli. Dále si tu zahraje Darcy DeMoss, Deborah Twiss, Flo Lawrence a Ad van Kempen. Tyto herečky jsou na tom velmi podobně jako předešlá zmíněná Jessica. Filmy v nichž si zahráli buďto téměř nikdo neviděl, nebo na ně raději rychle zapomněl.

Trailer, který má 40 sekund, nic nevyzradí. Nedozvíme se žádnou zápletku. Namísto toho nechybí záběr na ženu vstupující do domu, kde onanie rozhodně není cizím slovem. Zbylé dámy se totiž rády obšťastňují při sledování záběrů např. z 11. září roku 2001. Přijde vám to divné? Nám taky. A celkem dost.