Trailer #1: Sharknado 6 (2018) – Nejhorší guilty pleasure roku?

Věděli jste, že série SHARKNADO bude brzy mít už šestý díl? Že ne? Vidíte, my donedávna také ne. Snímek, vycházející pod hlavičkou studia Asylum, které se záměrně specializuje na béčkové, až céčkové filmy, které jsou tak špatné, až jsou vlastně vtipné (a někdy i vykrádají slavnější předlohy), nedávno dostal první upoutávku, kterou můžete zhlédnout níže. Šestý a poslední snímek o tornádu žraloků se tedy zařadí mezi takové „skvosty,“ jako Hadi ve vlaku, či Abraham Lincoln vs. Zombies. Co víc si přát? Budou tu létající žraloci, žraloci na surfovém prkně, dinosauři, cestování v čase, magie a příšerné efekty. To přece stojí za to, ne?

Film má vyjít pod oficiálním názvem The Last Sharknado: It’s About Time. Uveden bude letos během léta na televizní stanici SyFy. V synopsi snímku se dočtete o tom, že hlavní hrdina jménem Fin se vrátí prostřednictvím žralokonáda v čase za účelem záchrany světa (jak jinak) a vlastní rodiny. Při té příležitosti se utká s nacisty, sředověkými rytíři, a dostane se dokonce i na Archu Noemovu. V této části půjde o to, předejít prvnímu výskytu žralokonáda…

Inu, co dodat… Snad jen to, že hlavní role tohoto ironického filmu si zopakují Ian Ziering, Tara Reid (série Prci, prci, prcičky) a Cassie Scerbo pod taktovkou režiséra Anthony C. Ferranteho.