Wonder Woman 1984 v hudebním doprovodu Hanse Zimmera

Druhý díl o amazonské princezně sice do kin vtrhne až příští rok, ale už teď víme jednu důležitou věc – o melodie se mu postará špička oboru.

DC dostává od Marvelu ve filmovém světě těžce na frak. Liga spravedlnosti či Batman vs Superman měly být hity, ale diváci je přijali velice vlažně. Jediným světlem na konci tunelu byla všeobecně chválené sólovka Wonder Woman. Ta potěšila nejen kritiky, ale i fanoušky. Není tak divu, že se dočkáme druhého dílu. Gal Gadot i režisérka Patty Jenkins se vrátí a k tomu navíc teď přibyla posila skutečně těžkého kalibru.

O hudbu k pokračování s názvem Wonder Woman 1984 se postará Hans Zimmer. Tvůrce jedné soundtrackové pecky za druhou již v minulosti pro komiksové adaptace několik not složil. Podílel se totiž na všech třech Nolanových filmech o Batmanovi, Pro Snydera zas pracoval na Muži z oceli. A jak se zdá, nebude to jeho jediná komiksová zakázka. O tom, že je německý skladatel na roztrhání, svědčí i to, že bude pracovat pro přímou konkurenci. Svůj talent totiž prokáže i v X-Men: Dark Phoenix.

Pokud bude pokračování o neohrožené bojovnici stejně dobré jako první díl, máme se na co těšit. A otec pamětihodných filmových klenotů s nesmírným talentem tomu určitě pomůže dvojnásob.